Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Mit gondoljak?
Most szakítottam karácsonykor a barátommal mert megcsalt.Kiderült volt egy 1éjszakás kalandja(álítólag).Mondta is h eszébe nem jutott volna h valaha ez kiderül és megtudom.3évet jártunk,és most költözött ide a környékünkre miattamde kiderült ez a dolog.Csak az a gond h egyáltalán nem teper keress h ne csináljam szeret meg ilyenek.peidg könnyebb lenen nekem,de semmi,,Ez volt életében a leghosszabb kapcsolat,és az én szüleimmel is a legjobb volt a kapcsolata,és mondta h senit nem szeretett ígx mint engem(de jó tudom hazudhatott is)A barátok szerint biztos keresni fog egyszer majd rájön mit veszített.Csak én is elrontottam,mert párszor szakítottamvele már,de nem csalás maiatt legalábbis nem tdtam róla.Az incidens után is augusztus után de más miatt,és akkor könyörgött rimánkodott a teloban és utánnam is jött szegedre ahol tanulok.,a többi kettőnél már annyira nem,azt mondta fél h mégegyszer szakítanék vele,Nem tudom mit gondoljak,nem is szeretett akkor,jól esne nekem ha keresne,.Vagy nyeregben érzi magát h ugy is keresni fogom.szomorú vagyok,cslódott,de nagyon..olyan csúnyán átvertek,pedig nem érdemeltem meg.....néha elgondolkozom megéri-e hűségesnek lenni,de én nem akarok soha lealacsonyodni az ő szintjére,,az alkoholra fogta akkor azt a bizonyos éjszakát,de nem hiszem,ha számot is cserélt,eltudott sétálni a nyaralóig..akkor..ennyi.csak úgy örülnék ha szenvedne h mit veszített,1 hűséges barátnőt egy szerető családot,ami neki nem volt...áááá...hiehetetlen..kébékülnöm nem szabad főleg ha nem is keress
Rengeteget írtam már ebben a támában az oladalon..bocs ezért...de valamilyen szinten ez nyugtat..és örülök h megtaláltam ezt a netes oldalt,és a sok segítségre,tanácsokra.köszönöm mindenkinek aki eddig írt és írni fog,mert szükségem van rá.
Tehát szerintetek keresni fog valaha engem?Rájön majd?Minek jött akkor ide a nyakamba?
Évi(21)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!