Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy olyan pasiról aki nem hajlandó azóta lefeküdni a párjával mióta az nem borotválja az intim részeit és hónalját?

Figyelt kérdés
és még azzal is fenyegeti a nőt ha nem szokik rá újra a borotválkozásra akkor elhagyja
2022. márc. 18. 20:24
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
78%

23.

Ez a férfiakkal is el van játszva, ott a Gyűrűk ura, ahol a főhősök az elvileg 10 napos állandó gyalogbéka után is tökéletesen borotováltak, minden szakáll jól van vágva, és nem retkes, csapzott, izzadt a hajuk.

2022. márc. 18. 21:10
 22/33 anonim ***** válasza:
47%

#24:

Jó, ez még annyira sem gyakori, mint egy borotválatlan nő. Némelyeknek az is kihívás, hogy a hajuk meg legyen mosva. :D

2022. márc. 18. 21:11
 23/33 anonim ***** válasza:
85%

kényes kérdés.

Pasiként engem a szőr egyik helyen se zavar. Ha Dzsungel mindkettő akkor azért engem is.

De ez a két felet azért bemutatja. Mindkettő kényelemből nem hajlandó sem beszélni sem kompromisszumot kötni.

Ez a kapcsolat nem lesz hosszú életű.

2022. márc. 18. 21:15
 24/33 anonim ***** válasza:
97%

#24 Mondjuk az egy fantasy film, ahol például a lore szerint adott, hogy a tündéknek nincs arcszőrzete egyáltalán, nemesek és szépek.A törpéknek van, a hobbitoknak alapból nincs, a dúnadanok ember-tünde keverékek, szintén szépnek kell lenniük a lore szerint.

Viszont minden szereplő retkes volt a filmben, a hajuk is állt össze-vissza loncsosan.Szóval ez annyira nem jó példa, meg eléggé elkanyarodtunk a kérdéstől.:D

2022. márc. 18. 21:23
 25/33 anonim ***** válasza:
9%
Hát ahol egy nőt nyaggatni kell, hogy adjon magára, az mindkét félnek a szégyene egyébként.
2022. márc. 18. 21:29
 26/33 anonim ***** válasza:
95%
Hát nézd, én töredelmesen bevallom, hogy a téli időszakban jobban elengedem magam borotválkozás ügyileg (mondjuk a hónalj két mozdulat, az azért alap), de bizony ilyenkor van, hogy a lábam szőrös, na meg csubakka (én így hívom ilyenkor szegényt 😅). Ettől függetlenül eddig az összes párom ugyanúgy kívánt az ilyen "lusta napokon"is (sőt, még én érzem magam feszéjezve, hogy nem vagyok csupasz, de ők mégis imádtak így is), szóval ha valakit emiatt taszít a másik azzal gond van, vagy pedig már alapból kiábrándult belőle valami más miatt.
2022. márc. 18. 21:45
 27/33 anonim ***** válasza:
79%
A kérdés kiírásával is már több energiát fektettél abba a majomba, mint amennyit ő fektethet 1 egész év alatt a kapcsolatotokba
2022. márc. 18. 22:08
 28/33 anonim ***** válasza:
25%

#29:

Nem is ezeket értem alatta. :D Hanem amikor a csinos csajból egy lelakott hegyi troll lesz a kapcsolatban. Az nyilván azért van, mert nem érzi benne jól magát és ebben a párja is hibás.

2022. márc. 18. 22:11
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy nő nem érzi magát vonzónak a kapcsolatban (szélsőséges esetektől eltekintve), valóban jobban el fogja engedni magát, mert ugye "minek erőlködjön?", szóval valóban, sok múlik a másik félen is. Ha én azt kapom a páromtól, hogy még "szőrösen" is kíván, akkor azon igyekszem, hogy legközelebb még a matrica is lecsússzon a lábamon, annyira kívánatos legyek. Ellenben, ha azt mondaná "fúj, ott van két szál szőr a lábadon, már nem akarok veled szexelni", na akkor a faxom sem akarna megfelelni egy ekkora taplónak, nemhogy még d*ni is vele.
2022. márc. 18. 22:28
 30/33 anonim ***** válasza:
94%

Idióta.

Még ő fenyeget? Lol

Kiröhögném, és menjen.

2022. márc. 19. 00:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!