Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek megnyugtató nyomkövető/figyelő alkalmazás telepítése párja telefonjára, ez belefér? (bővebben lent)
Hallottam ilyen párkapcsolatról és kíváncsi vagyok másnak mi a véleménye.
Ha valaki aggódó típus (például chat-ben párja hirtelen nem ír vissza neki egy ideig, akkor elindul a nyugtalanító gondolat: "biztos egy ellenkező neművel beszél"). Ha az illető úgy érzi, hogy párja nem mondott igazat azzal kapcsolatban: hova megy stb.
Az illető aggódó típus, kisgyerek kora óta mindig bántással és átveréssel szembesült, volt hogy sok év után. Valahol tudja, hogy az ilyen aggodalomteli féltékenységi gondolatok az ő fejében keletkeznek és nem is a másik ellen szeretne ilyen nyomkövető/figyelő (látná hogy másik telefonján mi történik ha akarja) alkalmazást, hanem a sajátmaga megnyugtatása érdekében.
Lehet azt mondani, hogy "ha szeretsz és együtt vagyunk, nincs rejtegetnivalód, akkor megengeded", illetve "ha nincs semmi amit titkolnál, miért nem engeded?".
A nyomkövető/tevékenységet láthatóvá tevő app azon esetben történő használatára is gondoltam, amikor pl. a másik fél 10-15 percig nem ír vissza. Ekkor az aggódó gondolatok keletkezésekor ("biztos mással chat-el") már lehet is indítani az applikációt.
Nem ilyen "dugóból nem ért haza" típusú dolgokra gondoltam.
"a másik fél 10-15 percig nem ír vissza."
Kivágnálak, mint macskát sz.rni. Ez már qrva beteges. Te Jézusom! Elvisel téged valaki?
N
Kérdésben írtam: "Hallottam ilyen párkapcsolatról és kíváncsi vagyok másnak mi a véleménye."
Nem tudom a két utolsó kommentelőnek miből jött az, hogy személy szerint én tennék ilyet bárkivel. Esetleg az "arra gondoltam" alapján, ezzel csak arra utaltam, hogy a kérdésben nem fejtettem ki részletesen hogy milyen bagatell esetben használná az egyik fél ezt, önmaga megnyugtatására.
" anyomkövető/tevékenységet láthatóvá tevő app azon esetben történő használatára is gondoltam, amikor pl. a másik fél 10-15 percig nem ír vissza"
Jézusom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!