Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez gondot okoz majd a kapcsolatban?kérlek adjatok tanácsot
Tűzoltó lesz a párom. Röviden.......... eddig egy kialakult élete/ életünk volt,van fix állása de ez volt az álma. Őszintén nem akarok csak szakma alapján valakit degradálni,de a legtöbb akit ismerek elég link és csajozós, tindereznek ezerrel, család mellett is. Főleg ha ugye nincs dolguk éppen... mert nincs eset vagy kiszállás vagy hogy nevezik. Eddig 4 műszakozott, másképp voltak a dolgok.
Arról már nem is beszélve, a fizetése kevesebb lesz. Nem eltartott vagyok mielőtt jönne a beszólás ,dolgozom. Én sem szeretem annyira, de a mai világban mikor szó szerint minden drágul, akkor egy rosszabbul fizető állásra kapásból nemet mondanék.
Vagy én látom ezt túl borúsan?
Miért lenne attól csajozosabb, hogy munkát vált ?
Ha valaki termeszetileg alapból nem ilyen, akkor nem ettől lesz az.
Bár én a testi épsége miatt jobban aggódnék, mint amiatt, hogy esetleg a nagy “unalomban” félre egy…
A testi épsége miatt jelenleg is aggódhatok, vagy a magaméért is főleg mert vegyi üzemben dolgozom.... meg autóval közlekedünk stb.
Ezeket az infókat onnan tudom,hogy rokonom tűzoltó és őt meg az ő baráti körét ismerem...anno párom előtt sokat jártam velük szórakozni.
Szeretem, nem arról van szó,hogy emiatt már elmúlik csak idegesít a dolog.
Én se poénból nem váltok más munkára, lennék én 4 órában műkörmös is ( csak példa) csak épp abból nem élnénk meg. Nem nézi egyáltalán az anyagi dolgokat.
A legjobb barátom tűzoltó. Hidd el, hogy én előbb tudnám, ha csajozik, mint a felesége.
Nem ér rá ilyenekre. Edzenek, gyakorolnak, karbantartanak, este meg alszanak. HA szerencséjük van. De nem ritka, hogy egész szolgálat alatt mennek.
Lelkileg roppant megterhelő.
Fizikailag meg azért, mert a pihenőnapokon minden tűzoltó ismerősöm maszekol valamit, hogy megéljenek.
Minden tiszteletem az övék, hogy ezt a nehéz munkát ennyi pénzért vállalják. Én nem csinálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!