Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is megcsal?

Figyelt kérdés

Egy munkahelyen dolgozunk, ket eve vagyunk egyutt. Tegnap lattak ot tobben is egy novel elhajtani munkaido kozben. Kb fel orat voltak el. En rakerdeztem, hogy talalkozott e valakivel, elment e ma munkaidoben barhova is. Azt mondta nem. 3x kerdeztem meg, mind3x azt mondta nem, es nem is erti a kerdest. Akkor konkretan mondtam neki, h mirol van szo, meg utana is letagadta. Majd este jott magyarazkodni, h igazabol o csak nem ertette a kerdesemet es egy ismerosenek segitett csak...

Es ezen kivul meg rengeteg felre ertheto dolog van..

Szerintetek megcsal? Szakitottam amugy vele, mert aki igy ilyen forman hazudik, azzal nem akarok egyutt lenni. Csak baromira faj... 😥😥

2022. márc. 10. 17:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
*szoval a hű társ es a megcsaló is egyaránt elvárja a bizalmat.
2022. márc. 10. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!