Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szerelmes vagyok/leszek? Beszéljek vele?
Figyelt kérdés
Minden ugy kezdödött hogy uj osztályba kerültem.már az elején feltünt ez a lány, és nagyon szimpatikus volt.az a bak hogy van barátja.mit csináljak?egyre többet gondolok rá..2010. szept. 12. 22:14
1/9 anonim válasza:
Felejtsd el. Az ilyenekkel nem érdemes. Mert van csávója akkor meg is szakadhatsz nem lesz ebből semmi. Én már csak tudom. Csak nem vagyok olyan naív hogy szerelmes legyek.
2/9 anonim válasza:
Nos,punci megoldás: csábítsd el.Férfi megoldás:üsd le a pasiját.
3/9 anonim válasza:
De ha ezeket teszed úgyis megjárod...
Szóval hagyd és keress mást!
4/9 anonim válasza:
ne kavarj bele, ha van pasija.
5/9 anonim válasza:
1. van pasija
2. osztálytárs
halott ügy már bocs
6/9 anonim válasza:
hol laktok ? mióta járnak? hány évesek vagytok?
fontos kérdések ezek is. De ha van pasija , felejtsd el nagy ívben szerintem.
7/9 A kérdező kommentje:
Azt nemtudom pontosan hogy miota járnak de biztosan nem pás hete.nem tudom hogy beszéljek e vele vagy csak probáljak ugy közeledni hozzá mint egy barát!?15 évesek vagyunk.
2010. szept. 13. 13:33
8/9 anonim válasza:
Hogy nézel ki és a lány hogy nézki honnan tudod hogy van barátja??
9/9 A kérdező kommentje:
Mivel az osztársa vagyok tudom hogy van neki sajnos, meg a képeiböl is
2010. szept. 13. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!