Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kértem a barátomat, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kértem a barátomat, hogy valamennyi összeggel támogassuk az Ukránokat, én a saját részemet elutaltam, Ő viszont az ő részét egy macskamenhelynek utalta, mondván, hogy nem érdemlik meg ők. Jogosan akadtam ki?

Figyelt kérdés

Elmondása szerint azért utalt inkább a macskáknak, mert ők jobban megérdemlik mint az olyanok, akik csesztették a kisebbséget, majd sírva menekültek, amikor ennek következménye lett.

Hozzátette, hogy Putyint is le kéne lőni.

2022. márc. 8. 13:22
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
85%
Őszintén szólva én is egy állatmenhelynek szoktam segíteni. Hogy miért? Mert az embereknek milliónyi lehetőségük van bármilyen szervezethez fordulni, de az állatok maximálisan az emberektől függnek, ők nem tudnak odamenni valahova, hogy enni kérjenek vagy szóljanak, hogy nincs hol aludniuk. Plusz nem hálátlanok, mint a legtöbb ember 🙄
2022. márc. 8. 13:55
 12/32 anonim ***** válasza:
54%
Alapvetően nekem mindegy a dolog, hogy hova megy, de ezektől a “Az állatok jobban megérdemlik.” és “Az emberek hálátlanok.” demagóg szarjankó dumától vért tudnék hányni, esküszöm. Lehet, hogy a büdös alkesz nem köszöni meg a 200 forintodat, de terepen igenis látni a hálás tekinteteket rászorulóktól, azt sosem felejted el. Az hogy meg emberhez hasonlítunk bármilyen négylábút, az maga a kabaré. Mondom ezt úgy, hogy több állatmentő szervezetben is benne voltunk baráti társasággal régen és hoztunk vissza embertelen állapotból azóta egészséges háziállatokat.
2022. márc. 8. 13:59
 13/32 anonim ***** válasza:
96%

Ti egyébként nem szoktatok beszélgetni? Nagyon gáz, hogy annyira sem ismered, hogy mit gondol az ukránhelyzetről. Most mindenki, mindenhol erről beszél.

Az is fura, hogy nem megbeszélted, hogy mit gondol az adományról, hanem csak úgy kijelented.

2022. márc. 8. 14:01
 14/32 anonim ***** válasza:
42%
#12 Az ember ilyenkor nem azt várja a másik embertől, hogy hálálkodjon, hiszen nem azért adom. De azért lássuk be, az emberek nagy része sajnos csak akkor fordul a másik emberhez, ha valamire szüksége van. Amint kihúzzák a szarból, magasról tesz a másik fejére. Tisztelet a kivételnek.
2022. márc. 8. 14:02
 15/32 anonim ***** válasza:
1%

Két idióta.

Az amúgy megvan, ukránok gazdagok, mint az állat?

2022. márc. 8. 14:04
 16/32 anonim ***** válasza:
44%

12-es válaszomhoz csatolva:

Több állatmentő és önkéntes munkával kapcsolatos referenciát tudok bemutatni, mint az összes többi válaszoló ezalatt a kérdés alatt együttesen. Majd ha te is elmész rákos gyerekekhez önkénteskedni, vagy fogyatékosokhoz, akiket nem látogat a család, akkor majd lesz jogod megítélni, hogy mennyire hálátlanok is tudnak lenni az emberek. Ameddig pedig kétévente karácsonykor rád tör a nagy keresztényi adományozhatnék, hogy meglegyen az éves jó tetted, addig semmi jogod erről véleményt alkotni.

2022. márc. 8. 14:04
 17/32 anonim ***** válasza:
52%

#14:

Akkor mégis a hálálkodást várod.😀 Nem jó helyekre mész. Nemcsak utalgatni lehet minimális összegeket, hanem ételt osztani, krumplit hámozni is akár. :D

2022. márc. 8. 14:06
 18/32 anonim ***** válasza:
90%

12-esnek biztos csak jó emberekkel volt dolga, szerencsés. Én számtalan esetben segítettem olyanokon, akikről később kiderült, hogy rohadtul nem szorultak rá, ergo rendesen át lett cseszve az agyam, mert mindenkit megsajnálok és bár nem vagyok gazdag, de igyekszem segíteni. Legutóbb egy anyuka kért segítséget, mert egyedül neveli a gyerekét és nehezen jönnek ki a pénzükből. Betegnek hazudta magát, ebből kifolyólag azt mondta, nem tud dolgozni. Vittünk neki két nagy szatyor élelmiszert, majd pár hét múlva kiderült, nem beteg, párja is van, a második gyerek pedig úton.

Lehet, hogy egy állat nem olyan intelligens, mint az ember, de nem is fog úton-útfélen átbaszni.

Mellesleg azért kíváncsi leszek, hogy a sok 8-10 gyerekes családról, akik most a menekültekkel érkeznek olyan területekről, ahol nyoma sincs a háborúnak, mikor fog kiderülni, hogy valójában otthon is segélyből tengődtek és ez a háború csak kapóra jött, hogy lehessen menni tovább segélyért.

2022. márc. 8. 14:08
 19/32 anonim ***** válasza:
91%

"Ameddig pedig kétévente karácsonykor rád tör a nagy keresztényi adományozhatnék, hogy meglegyen az éves jó tetted, addig semmi jogod erről véleményt alkotni."

Ez kihez beszél? Honnan tudja, hogy a többi válaszoló kinek és mikor segített?

Vagy csak fényezed itt magad? Higgadjál le jótét lélek, elhisszük, hogy nagyon sokat segítesz az embereken, szíved joga eldönteni, hogy kinek adsz, de engedd már meg a többi embernek, hogy ők is ugyanígy eldönthessék. Köszike!

2022. márc. 8. 14:11
 20/32 anonim ***** válasza:
37%

#18:

Szervekhez kell fordulni, ha segíteni akarsz. Nem bemondásra mindent elhinni. Egy csomó szervezet nem is pénzt kér, hanem ruhát, ételt, vagy hogy segíts megnyírni a bokrokat tavasszal.

#19:

Nem jogos a felháborodásod. Amiatt írtam, hogy sokat segítek, mert így van alapom megítélni. A rákos gyerekek nem hálátlanok, az anyaotthonosok nem hálátlanok, a fogyatékosok sem, az árva gyerekek sem. Engem az zavar, hogy itt nyilvánvalóan egy csomó embernek az önkéntes munka szó nem világos. Ez nem azért van, hogy a rászoruló a kereszten megfeszített Jézust lássa benned, meg hajlongjon napokig. Nem arra való, hogy az egódat növeld vele. Az önkéntesség pontosan arra való, hogy megoszd, amit szeretnél - ÖNKÉNTES alapon, tehát nem vársz érte sem anyagi javakat, sem egó tuningot.

2022. márc. 8. 14:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!