Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minimum 3 gyerek volt tervben, de az első után a nő nem akar többet... ilyen esetben mi szokott történni? (Ismerem a férjet, egy pillanat alatt megcsalja, és összehozza mással, ha a feleség nem változtat a hozzáállásán.)
Ma voltunk rokonlátogatáson, szóba került, hogy mikor lesz több gyerek, és a feleség mondta, hogy nem akar többet... A férj a rokonom, jól ismerem, elég volt a szemébe nézni, tudom, hogy itt baj lesz, mert ha a feleség nem változtat a hozzáállásán, rövid időn belül megcsalja, és összehozza mással...
Ilyen esetekben a gyakorlatban mi szokott történni? Volt a környezetetekben hasonló eset?
(28, 31 évesek)
Na ez a tipikus incel kérdés, amiben tudja a nőt szidni. Számtalanszor láttuk már, hogy itt kampányol, hogy szüljünk sorra, de ne csodálkozzunk, ha a pasi elhagy, és ne is számítsunk gyerektartásra.
Ha magánba szülsz, a p.inád akkor is szétreped. 🤷♀️ nekem a kitolás tartott vagy 1 óráig azt hittem már a végén ott halok meg. Elvérezni meg ott is ellehet.
" milyen szörnyű a szülés, ezért emeltem ki, hogy magánkórházban minden rendben volt."
A magán kórházban pont annyira fáj ám, pont annyira repedhet ott is ahol nem kellene, agyvérzés, pont annyi komplikáció lehet, csak maximum előbb reagálnak rá. A szülésbe még a mai napig van aki belehal, csak ma már nagyon ritka.
Persze faj a szules meg nagyon rossz de a mai nok egy resze annyira tulhisztizi hogy az hihetetlen.
"Ja szegeny no, neki kell otthon maradni a gyerekkel:(" mintha olyan rossz lenne. Kozbe mindenhez gepek vannak de megse tudtok egy levest az uratok ele rakni egy ujszulott mellett aki szinte egesz nap alszik.😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!