Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szánalmas vagyok?

Figyelt kérdés

Alig van szex köztünk 2 év után és sokszor úgy kérem hogy legalább 5 percet szánjon már rám ha ő neki a segge is ki van nyalva (együtt élünk, mindent a keze ügyébe, szájába rakok...).

Nekem rettnetesen fontos a szex kapcsolatba is meg magában maga az orgazmus is nem olyan mint amikor az ember magának csinálja.

Állandóan arra hivatkozik hogy fáradt a munka miatt. Én is fáradt vagyok basszus de annyira sose vagyok fáradt hogy ne legyek a párommal... Nem azért vagyunk társak az életbe??

Felfogom adni megfogom csalni aztán meg én leszek a legnagyobb k... A világon. Pedig annyiszor kértem szépen, csúnyán, tettem érte mindenféle rucival segedeszkozzel, új pózok minden minden és semmi változás.

Heti 1x azt legyek vele boldog nekem napi 1 vagy minden másnap lenne úgy érzem elég.

Régen oké volt a szexuális etvagyunk de mára ő abszolút nem kíván és a fáradságra hivatkozik.

Sokszor sírva fekszem le és úgy indul másnap a napom azzal a gondolattal hogy nem kellek a páromnak :(

2022. márc. 2. 06:19
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
3%
Jo neked. Nekem nqoi 2 szer kell a barátomat kielégitgetni. Utálom.
2022. márc. 2. 07:53
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem a háztartáson kell rugózni, mert nem arról szól a kérdés.

Nem vagy boldog mellette, mások a szexuális igényeitek. Nem megy a változtatás, így lépj tovább.

2022. márc. 2. 08:36
 13/25 anonim ***** válasza:
Igen... 😥
2022. márc. 2. 08:36
 14/25 anonim ***** válasza:
81%

Tudod, mi a baj? Van egy régi római mondás: a rabszolgáját nem becsüli senki.

Ha te önként és dalolva csinálsz magadból cseledet azáltal, hogy kinyalod a seggt, akkor miért csodálkozol, ha funkcionálisan nem nőnek néz, hanem szolgának?

Innen már nagyon nehéz összeszedni a kapcsolatot, ha lenne benned tudatosság és önismeret, akkor talán meg menthető.

2022. márc. 2. 09:02
 15/25 anonim ***** válasza:
41%

Lényeges információk maradtak ki a kérdés leírásából: hány évesek vagytok, van-e gyereketek, hol laktok, milyen az anyagi helyzetetek. Ennek hiányában írok neked egy általános jellegű cselekvési tervet:

1. lépés: Beszélgetés.

Leültök és őszintén elmondod a problémáidat. Hogy mi zavar téged, hogy mi esik rosszul, hogy mi bánt. Meghallgatod őt is, hogy őt mi zavarja. Ezután elmondjátok egymásnak, hogy miben kéne változás, hogy ez javuljon.

2. lépés: Kapcsolati munka

Ha mindkét fél egyetért abban, hogy tud és akar is dolgozni a kapcsolaton, akkor ezt abban a percben meg is kezditek a megbeszéltek alapján. Házimunka beosztása, közös programok, minőségi idő, stb.

Ha ennek nincs eredménye, vagy nem akartok mindketten dolgozni a kapcsolaton, akkor

3/a lépés: Válás.

Vagy szakítás. Lezárjátok a kapcsolatot, külön költöztök. Kihevered az eddig kapcsolatod, és tiszta lappal új kapcsolatot keresel, immár bölcsebben.

VAGY

3/b lépés: Tűrj.

Ha olyan élethelyzetben vagytok, ami nem teszi lehetővé a szakítást/válást, akkor tűrsz addig, amíg nem lesz esély a változásra. Tehát ha gyerek van, nincs pénzed, nincs lakásod, akkor beletörődsz az életedbe, és tűröd a döntéseid következményeit.

VAGY

3/b/2: Hárpia üzemmód.

Azaz mostantól sz@rsz magasról a házimunkára, semmit nem fogsz tenni a párod érdekében. Nem foglalkozol semmivel, eljársz sűrűn otthonról, szeretőt fogadsz és előveszed a sárkányos énedet. De tekintve, hogy a leírásod alapján te a dominálható, elnyomható, áldozattípusú nő vagy, nem valószínű, hogy erre képes lennél.

Sok sikert!

2022. márc. 2. 09:15
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Házi cseléd vagy, nem tudjátok a problémát megbeszélni, ráadásul eltérő a szexuális igényetek. Mi az, ami összetart titeket, miért vagy vele? Mitől fáradt? Mit tesz azért, hogy változzon? Hogyha semmit, akkor csak olcsó kifogás.

Fura, hogy megcsalást érzed megoldásnak. Mi lenne, ha szakítanál, és keresnél valaki mást?

2022. márc. 2. 09:17
 17/25 anonim ***** válasza:
27%

Nálunk jb nincs 2éve szex barátnőmmel.

Nálam az oka hogy amikor kissé meghízott és fizikailag is rosszabbul lett akkor se változtatott ( még az orvos szavára se, se arra h nehezebb szülni és teherbe esni), ritka lett már akkor a szex is..semmi nem motiválta és a azt mondta h talál majd vkit akinek így jó lesz ...persze ez a megoldás nem a fogyás

2022. márc. 2. 09:38
 18/25 anonim ***** válasza:
80%

"férj és társam az első még a kajánál is aztán jövök csak én. Magyarul mindenbe kiszolgálom amibe tudom."

Igen, szánalmas vagy, de úgy istenesen.

2022. márc. 2. 10:01
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a mártírkodást, te atyaég. Minimális önbecsüléssel senki nem él így, házicselédként és semmibe véve.

Tűrd tovább, ha tényleg csak ennyire tartod magad, változni ez nem fog. Esetleg javaslok még pár gyereket az egyenletbe, hogy teljes legyen a mártírhalálod és a szolgalelkű minta továbbörökítése, ahogy te is anyukádra hivatkozol az elcseszett döntéseidért 🤷

2022. márc. 2. 10:03
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Önként és dalolva beállsz lábtörlőnek, aztán meg csodálkozol ha beléd törni a lábát? Az egyik legigazabb közhely a világon az, hogy ha te nem tiszteled saját magad, akkor más sem fog. Az meg, hogy ilyen szar nevelést kaptál nem mentesít a felnőttként hozott döntéseid alól.
2022. márc. 2. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!