Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van a barátom már 1éve,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van a barátom már 1éve, nagyon szeretem, de mikor megjelenik valamelyik volt bnője és ilyen bájos kis qvásan odaköszön neki..mármint a csaj, akkor a plafonon vagyok és nagyon szarul esik.Miért esik ez nekem olyan rosszul?

Figyelt kérdés
Tudom h nincs soha semmi köztük már mert én vagyok, de annyira zavar hogy ilyen "édibédin" odamosolyognak rá.mit csináljak, mert sokszor veleveszek össze, rajta vezetem le ami tom hogy nem helyes pedig ő nem mosolyog vissza meg odase néz rá csak annyit mond h "cső vagy hello"....változtatni akarok magamon...hogy kezdjek neki?:SLegszivesebben megtépném őket
2008. dec. 16. 17:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Azért esik rosszul, mert féltékeny vagy és félted a barátod, mert nem vagy tisztába azzal hogy velük hogyan érezte magát! De ezzel nem szabad foglalkozni, mert tönkre fogod tenni a kapcsolatotokat!!

Én a helyedben biztos még oda is köszönnék nekik és mosolyognék! Mert ők azt látják hogy te milyen dühös vagy mikor a párodnak rázzák magukat! Ha bizol a barátodban akkor nincs miért féltékenykedned, mert veled van együtt!!

Azzal nem érsz el semmit ha vele veszekszel, csak rontassz a helyzeten, sőt még elege is lehet a folytonos kételkedésiedből! Remélem értethető voltam :)

Vigyázz ne ess tulzásba, inkább pozitiv dolgokat keress a kapcsolatodban!!!

2008. dec. 16. 17:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Fú, az ilyesmit én is rühellem.. de mint az előző válaszoló írta, ilyenkor még pluszba kedvesen mosolyogva, nagyon bájosan köszönök én is ^^ nem olyan gáz ez.. :) csak kell hozzá az is, h akármit meg tudj beszélni a barátoddal... ha ez nincs meg, sosem fog elmúlni ez az érzés
2008. dec. 16. 17:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönjek oda? :D...kicsit vicces lesz :D....de ha igy jobb lesz :D...amugy köszi a válaszokat még irjon aki tud h ő mit csinál ilyenkor meg ilyesmi....köcce (L)
2008. dec. 16. 17:53
 4/8 anonim válasza:
86%
igaz fiu vagyok de engem nagyon idegesit ha a barátnőm volt pasija oda köszönget mert volt már olyan barát nőm aki meg csalt remélem nem lesz több ilyen
2008. dec. 16. 18:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne a barátoddal veszekedj, inkább légy büszke, hogy a csajok ott kelletik magukat, de a barátod rájuk sem néz, hanem Veled van! Komolyan.

Amit az előttem szólók írtak, azzal pedig maximálisan egyetértek: amikor ilyen lányokkal találkoztok, a lányok ne azt lássák rajtad, hogy síkideg vagy, amikor megjelennek, mert az csak felbátorítja őket esetleg, hogy direkt bosszantsanak (már ha foglalkoznak ilyesmikkel). Csak nyugodtan, méltóságteljesen, emelt fővel, büszkén, természetesen! Te vagy a barátnője! :)

2008. dec. 16. 20:34
 6/8 A kérdező kommentje:
oksi :)...lehet hogy tiszta hüle vagyok hogy igy viselkedek ..."bolhából elefántot"csinálok :(....
2008. dec. 16. 20:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi :) Nem fog egyik pillanatról a másikra megváltozni a viselkedésed, az érzéseid meg még kevésbé, de minden ilyen helyzetben próbálj először elszámolni 3-ig (tízig, akármeddig), és jusson eszedbe, hogy akármi is volt velük, ők a múlt, és már nem számít! Nem tudom, Neked volt-e, illetve hány kapcsolatod volt a barátod előtt, de nyilván Te is igazságtalannak tartanád, ha valaki a múltad miatt veszekedne Veled... Vagy mert egymásra köszöntök az exeddel. Hidd el, ezek olyan kis apróságok! Nem szabad túl nagy jelentőséget tulajdonítani nekik (az exeknek)! Annál nagyobb jelentősége van annak, hogy most Ti vagytok együtt! Tényleg ne rontsd el!

Amellett tökéletesen megértelek, én is régebben nagyon parás voltam az exekre... A mostani párom exei közül pedig már van olyan, akivel én is jóban vagyok, és a páromtól függetlenül is keressük egymást, beszélgetünk... El kell tudni fogadni, hogy valaki más is, valamikor része VOLT a párod életének. Azt nem mondom, hogy jóban kell lenni velük (én annak csak örülök, hogy ez nálunk működik), sőt, belül gondolhatsz akármit, de a barátodat ne bántsd miattuk! Meg amúgy nyilván nem véletlenül lett azoknak a kapcsolatoknak vége...

Ha pedig mégis éreznek még valamit ezek a lányok, vagy valami hatalmi harcot igyekeznek szítani, az csakis az ő bajuk. Ne foglalkozz velük! A barátoddal foglalkozz, és azzal, hogy ne hagyd, hogy volt barátnők, meg féltékenység, vagy bármi ilyesmi közétek álljon!

Sok sikert, vigyázz magatokra! :)

(utolsó voltam :)

2008. dec. 16. 21:05
 8/8 A kérdező kommentje:
Amugy ő az első barátom...eddig még nem volt...
2008. dec. 17. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!