Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem fogadja el a feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fogadja el a feleségem, hogy divatos akarok lenni?

Figyelt kérdés

Mindig szürke egér voltam férfi létemre, semmi divatérzék. 30 éves vagyok, de van olyan ruhám amit 18 éves korom óta hordok. Van 10 éves cipöm is. H&M és kínai volt az öltözködésem, sokszor a feleségem hozta haza a ruhákat nekem, fel se tudtam öket próbálni. Rossz méretet hordtam, 2 számmal minimum nagyobbat mindenböl. Az ingek is libegve álltak rajtam, ünnepségeken az érettségi öltönyömet hordtam, az esküvönkön is abba voltam.

2 éve egy részeg munkatársnö kinevette a testalkatomat, aminek a hatására nagynehezen elkezdtem konditerembe járni. Mostanra megemberesedtem valamennyire. Naturál vonalon csinálom az edzést egy kollégámmal. A teremben pár hónapja összebarátkoztam egy stylist férfivel (nem meleg, felesége van és gyereke!) Nagyon megfogott az öltözködése, mint valami üzletember vagy müsorvezetö, úgy öltözik. Egyszer öszintén a szemembe mondta, hogy nagyon gáz a ruhatáram és az egész stílusom. Haragudtam rá, de rájöttem hogy igaza van és elmentem hozzá, hogy segítsen nekem. Nem ez a lényeg, de elvitt egy márkás, minöségi multi brand üzletbe. Hanyatt estem az áraktól, de jól keresek így hagytam magam. Bevásároltunk megfelelö minöségü ruhákból, sokat! Öltönyt is vettünk, méretre igazítva. Slim fit ingek, koptatottabb farmer, cipök, stb. Most ahogy írom, olyanok voltunk, mint Ryan Gosling és Steve Carrell a filmben, csak nekem nem volt tépözáras pénztárcám😅Barberhez is beajánlott, nagyon jó lett rendbehozva a hajam. Elötte a feleségem anyja vágta (idösebb, nöi fodrász egy faluban)

Bevallom, nagyon megtetszett az új stílusom, elöször életemben, eszembe jutott magamról, hogy itt egy jó pasi! Feleségem kinevetett, azóta is nevet rajtam! Azt mondja, szégyelljem magam, meg hogy ö nem fog velem mutatkozni az utcán, mert normális férfi nem vesz fel “feszülös inget”, fehér cipöt és nem egyszinü farmert. Ha lyukas farmer lenne vagy tényleg bzis, igazat adnék, de komoly nálam idösebb politikusokat, üzletembereket látok így öltözni a hétköznapokon. Munkában egyel komolyabban megyek, de már oda se a classic makkos cipöben mint régen. Azt is mondja a feleségem, hogy a ds…2 farmereket amiket vettem, romák hordják kizárólag, komoly ember ilyet nem vesz fel. Pedig az egyik miniszteren (mindegy ki az) is ilyet láttam! Szerintem stílusos az az ember. Teljesen ellenem fordult a feleségem, azt állítja kinevet engem mindenki. Én viszont nem ezt látom. A munkahelyen volt nö aki nevetett rajtam, hogy mi történt velem, de több fiatalabb kolléganö is pozitívan nyilatkozott rólam, még a hátam mögött is! Egyenesen visszahallottam olyat is, hogy ha a céges bulira is így jöttem volna, akkor 2 Martini után rámugrott volna egyikük. Jól esik az ilyen, de soha nem lennék amúgy benne! Nem jut más eszembe a feleségemen kívül, ezt ö is tudja! A régi külsömmel is volt hogy rámhajtott egy barátnöje és átmentem a próbán.

Másik oldalról a feleségem egyre gázabbul öltözik. Régen színes ruhákat hordott, de ahogy 30 éves lett, már csak fekete, barna, szürke. Elkezdett ilyen egybe zsákruhákat is hordani, pedig régen mindig feszülös cuccokban volt mert nagyon jó teste van egyébként! Ezek a zsákruhák nagyon nem tetszenek, öregesek! A festett, szöke, melírozott, hosszú haját levágatta ilyen Amelie-sre és befestette sötétre. Azt mondja, nem vagyunk már fiatalok, gyerekünk van, az élet az így megy, nem hiába rohangálnak azzal a kinézettel 60 éves öregasszonyok, mert a korral változtatni kell, szürkülni illik.

Sokat írtam már így is. Szerintetek jó vonalon vagyok vagy tényleg sok ez? Nem kellene? Mit gondoltok? Miért akarja a feleségem, hogy újra a 90-es évek túlméretes ruháit hordó lúzer legyek?

2022. febr. 27. 20:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
95%

30 éves férfiként azért nem szabad átesni a ló túloldalára.A linken pl nőként azzal a "kint a bokám a mínusz tíz fokban is,mert divatos" a világból ki lehet kergetni.

Aki a képen van egyébként,hát inkább a 20-25 korosztály.

Feleségednek nyilván ismeretlen ez vidéki nőként,szerintem találjátok meg az arany középutat.

Nincs semmi baj,ha divatosabban öltözködsz,de ne is most akarj

22-nek kinézni.

2022. febr. 27. 23:46
 12/18 anonim ***** válasza:
#5 azt a pompadúr sérót geécco...
2022. febr. 28. 00:46
 13/18 anonim válasza:

Szerintem pedig azért van, mert ad1 valahol legbelül tart attól, hogy ezt valaki más miatt csinálod ad2 furcsa neki a szituáció.

Várj még, és ha nem hagy alább a beszélgetése, akkor mondd el neki, hogy te nem érezted jól magad a bőrödben úgy ahogy voltál, és magad miatt csinálod ezt az egészet, hogy helyesnek lásd magad. Ha szeret úgyis megérti. Egyébként én szeretem az elegáns stílusú férfiakat, de talán próbáld adagolva. Először csak egy olyan póló ami az új stílusod, aztán egy nadrág, később a cipő és johet a többi. Így nem annyira szembe tűnő a változás és könyebb elfogadnia.

2022. febr. 28. 01:45
 14/18 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Ahogy írtam nincs kint a bokám, az nekem is sok! Alkatilag hasonló vagyok mint a képen lévö 22 körüli srác, persze közel se vagyok ilyen jóképü. Azt mondják illik hozzám ez az elegáns stílus mert ilyen a személyiségem is. Szerintem sikerült eltalálni a koromhoz illö darabokat, a stylist haver pont ezért van, hogy segítsen ebben. Szerinte még túl konzervatívra is vettük a figurát, mert ö adott volna rám színes chino nadrágokat meg kockás, csíkos mintás dolgokat. Én azt kértem töle, maradjunk az egyszínü, nem rikitó dolgoknál és ne legyen semmi túl-túl tapadós, mert szerintem az meleg hatást tud kelteni. Föleg egy nadrágnál.

2022. febr. 28. 09:17
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Na ezaz, a tapadós szorulós nadragok nagyon gazosak szerintem, egyszerűen nem is értem ez miért és hogyan terjedhetett így el fiúk, férfiak körében. Mert pl. Alapvetően fontos, hogy egy olyan farmer legyen a srácon, ami “stílusos” és alkatilag illik hozzá, szerintem ebben az arany középút a jó, ami kicsit szexin lóg és bővebb, de mégsem a segge alatt van és óriási.. hanem ilyen pont jó, nem feszül rá a fenekére meg elől sem úgy hogy mindent kiad, de mégis sejteti a dolgokat :D és ugyanez a láb résznél is: nem rövid, nem feszül de nem is túl bő… na arról nem is beszélve, hogy ami elől nagyon szűk, az nem csak vicces de nem is tesz jót. Ingben ugyanez, szerintem nagyon szexi egy fehér ing akkor ha nem feszül, hanem olyan lazán áll, kicsit kigombolva (nem köldökig) és nincs betűrve, de nem is túl hosszú. Maradjunk annyiban, hogy sok érzék kell ahhoz, hogy ezt eltalálja valaki, én pl nagyon kevés olyan srácot látok az utcán aki megfelel ezeknek és rohadt jól néz ki, persze ez nem minden… amit tudok, én rosszul vagyok az öltönyös meg kinyalt, elegáns divatot majmoló fiúktól, aktatáskás wannabe (mlm) üzletember képződményektől és irodakukacoktól😂 sportos ízléses vagy enyhén sportosan elegáns ami bejön saját egyéniséggel párosítva
2022. febr. 28. 10:31
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindkettőtöknek van valami igaza ebben a sztoriban.

A feleséged valószínűleg kicsit maradi, te kezdesz ilyen újgazdag, "úgy fogok öltözködni, ahogy a menők" irányba elmenni. Meg kell találni az arany középutat. Azt meg érdemes megjegyezni, hogy attól még nem lesz elegáns egy ruha, hogy azt az XY cégvezető meg politikus is viseli, mert azok között is vannak újgazdag strici stílusú emberek... a koptatott farmer hanyagolnám, tényleg nem stílusos.

2022. febr. 28. 10:36
 17/18 anonim ***** válasza:

Teljesen egyetértek a 15 és a 16.válaszokkal (is).

Plusz ahogy fentebb írta egy hozzászóló, az is lehet, hogy a feleséged gyanakszik, hogy egy másik nő miatt nyaltad ki magad ennyire.

2022. febr. 28. 10:42
 18/18 anonim ***** válasza:
21%

Akinek ilyen végtelen maradi és egyszerű felesége van azt nem bűn elhagyni. 30 évesen ezt már nem kellene, 60 évesen öregasszonyok.. Tudja hol van a nyugdíjkorhatár és hogyan öltözködik néhány intelligens és modern 60+ nő? Bár ha soha nem látott olyat, honnan is tudná...

Következő lépésben már egy minőségibb órát is szeretnél, jobb éttermekbe eljárni, luxusparfümőt és lassan ciki lesz melletted a kis feleséged a x éves kabátjában és anyuka által vágott hajával.

Esetleg vidd el a feleséged is ehhez a stylist haverhoz lehet tud kezdeni vele valamit.

2022. febr. 28. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!