Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha féltékenységében beszél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha féltékenységében beszél ugy velem mintha a senkije lennék, valójában senki nem vagyok neki?

Figyelt kérdés

Olyan szavakat használ ilyenkor, ami nekem abszolut azt tükrözi hogy valójában NEM szeret.

Én ilyeneket a legnagyobb legőrültebb dühömben sem lennék képes mondani. Pl k.ssoljál.

Pláne nem csaladtagjaimnak, szeretteimnek.

Nem első eset hogy kirohanása van.

Az még úgy kezelhető is, mert le tud hűlni később.

De ezekben az elejtett szavakban valójában az emberek valodi arca ill a pàrjukhoz fűződő valódi érzelmei mutatkozik meg??

Csak mert szerintem a főnökének vagy más lányoknak nem merne ilyet mondani.

És már kezdem utálni hogy tele kezd lenni a lakásom a bocsánatkérő virágjaival.

2022. febr. 24. 15:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeret de elkuld a p*csaba akkor részedről ok?
2022. febr. 25. 21:05
 12/14 A kérdező kommentje:

Nem ok.

Nem tudok mit csinalni ahhoz h ne beszeljen igy.

2022. febr. 25. 22:36
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne tudnál

Nem kell szóba állni

2022. febr. 26. 07:36
 14/14 anonim ***** válasza:

Egy kapcsolatban nagyon fontos az önuralom.... ha lenne egy gyereketekek azzal mit tenne ha feldühíti? Kivágná az emeletről? 🤷🏻‍♀️

Ha te szereted annyira hogy ebbe sok energiátölj, akkor vagy be kell vonni szakember segítségét, vagy hagyod hogy magától rájöjjön hogy az embernek bizony vannak érzelmei... szóval vagy lelépsz pár napra hogy gondolja át ezt az egészet/fejlődjön (ahogy akar). Ha ez sem segít akkor megszoksz/vagy megszöksz...

2022. febr. 28. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!