Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális? Nagyon nyomulós? Mit akarhat?
Van egy csaj aki pár hónapja fel vett msn-re.
Aztmondta hogy látott párszor és szimpi vagyok neki.
Beszélgettünk párszor.kérdezősködött.
Aztán a legjobb haverom kihivott és meglepődtem mert ott volt a csaj is..:O
Utána láttam a csajt az ucán köszöntem neki..és pár nap mulva beszélgettünk msn-en.
És kérdeztem tőle hogy miért volt a haverommal erre ő..:"Mert kihívott.és mondtam neki másnap hogy téged is hívjon ki" . Aztán a csaj kérdezősködött hogy van-e barátnőm meg hogy kamozzunk meg találkozzunk.Mondtam neki hogy nagyon elfoglalt vagyok.
Aztán a csaj ezt írta..: "Nekem nagyon szimpi vagy..és bejössz. tudom furán hangzik mert végülis alig beszélünk meg igazából még nem is találkoztunk."
Én erre nem írtam vissza semmit.Félek hogy megbántottam de utána kérdezte hogy mitcsinálok arra már válaszoltam. Szvl most nem értem a csajt mert a haverommal filmezett meg pizzázztak és a haverom járni akar vele de a csajnak végülis én jövök be..:S
Legalábbis nekem ezt mondta..Mit csináljak?
Mert szép a csaj meg jófej..és nem szeretném megbántani őt se meg a haveromat se..
17/F
14/L
Ismerős szitu: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
vigyázz mert a végén kiderül hogy egy honlapon barangoltok... amúgy sok sikert, ha tetszik és te is tetszel neki akkor mi akadálya? haveroddal gondolom úgy sem fog összejönni
Úristen..ez most komoly?
Ez durva XD
kottajóó :)
Király! Egyszer ilyennek is történnie kellett az oldal fennállása során.
Amúgy szerintem a barátságod legyen fontosabb, semmint a csaj, én ezt tanácsolom.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!