Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire szoktad nézni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szoktad nézni, hogy a másik mit néz a telefonján?

Figyelt kérdés
2022. febr. 21. 16:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha jön egy üzenet (amikor egymás.mellett vagyunk, telefon az asztalon), már ott is van a fejem, rázoomolok:D Párom jókat szokott nevetni ezen, ha ilyen mém van, együtt nevetünk rajta. Kíváncsi vagyok, na. Egyikőnknek sincs titkolnivalója. Ha valaki nekem ír, ő is rákérdez.
2022. febr. 21. 17:50
 12/14 anonim válasza:
Igyekszem nem foglalkozni vele és igyekszem mások jelenlétében nem foglalkozni a saját telefonommal sem. Gyengeségnek tartom, ha valaki azonnal rámozdul a pittyenő telefonjára és jellemhibának ha a máséra.
2022. febr. 21. 18:13
 13/14 anonim ***** válasza:
91%
Nem szoktam direkt nézni. Olyan akad, hogy egymás mellett telefonozunk, és egyszer-egyszer véletlenül rátéved a tekintetem a telefonjára, ha olya szögből nézi. De nem szoktam direkt odaülni hozzá nézni és pláne nem turkálok a telefonjában. Max. ha vmin nagyon ráncolja a homlokát, vagy nagyon röhög, megkérdezem, hogy mégis mi miatt, ha publikus.
2022. febr. 21. 18:52
 14/14 anonim ***** válasza:
70%
Pff... Ha akkor nem fordítom el a fejem a fene nagy diszkrécióban, mikor anyaszült meztelenül látom, ilyenkor miért tenném? Közös az életünk. A magánéletünk is. Soha nem volt abból egyik oldalról sem felháborodás, hogy használtuk vagy ránéztünk egymás kacatjaira. Nem fogok finomkodni, mint valami degenerált, hogy véletlenül se lássak dolgokat. Otthon vagyok, oda nézek, ahova akarok. Ő is.
2022. febr. 21. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!