Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elfogadható ha barátnő éhbéres munkában képzeli el a jövőjét?
Tehát van két 18 éves fiatal a fiú programozónak tanulna, míg a lány annak ellenére hogy kitünő tanuló, óvónő szeretne lenni.
Érthető a fiú részéről ha ezekután szakítani szeretne?
Mert úgyis neki kellene a lányt eltartani később így
Először is én nem vagyok a te drágád, másodszor, meg látom a matek nem az erősséged. Az én tanár ismerősöm három és félszeresét keresi a tanári fizetésnek, sokkal kedvezőbb hitelhez is jutott ilyen jövedelemmel és a munkahelyén a multiban, ami ugyan nem az álommunkája, nem a hivatása, mégis megbecsülik, az éves bónusz nem két szem szaloncukor, mint a tanároknak volt, hanem sokszor egy havi fizetés, meg ajándékcsomag.
Amikor letelik a munkaideje, hazamegy, ha túlóráznia kell, tisztességesen kifizetik, van cafeteriája, ami még a magánovit meg a bölcsit is támogatja. Köszöni szépen, nem utálja amit csinál. Igen, ha válaszhatna, ugyanennyi pénzért inkább tanítana, de ő jelen helyzetben a kényelmes és biztos megélhetést választotta meg a megbecsültséget. Nem sír a párnájába, akárhogy is gondolod.
A nőknek nem számít a férfi pénze, itt olvasom naponta. És azt is, hogy a pasi keressen annyit, mint a nő! >:)
Mondjuk az sem mindegy milyen a csaj, mert pl. ezért: [link] a szintért fizetni kell azt remélem tudod? Vagy gondolod, hogy mint Ájtís winfos telepítő, majd warezba letöltöd? >:)
31
Ha nem lesz, akkor sem keres kevesebbet. Szemben a nagyra nőtt arcú farkincával, aki még semmit nem tett le az asztalra, de már félti a nem létező pénzét.
Jah, ilyeneket korrepetáltam analízisből meg progalapból, hogy legalább harmadszorra átcsússzanak.
Miért támadjátok a kérdezőt? Mert fiú?
Hányszor leírják itt a nők, hogy nem kezdenének rosszul kereső, pláne diploma nélküli palival? Nekik lehet?
Azta, nem is tudtam, hogy a férjem lassan 30 millióval lóg nekem, mert nem fizette meg eddig ezt a ✨luxust✨, ezt a ✨csodás✨ ❤️testet❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!