Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok lefeküdni a barátommal ki akarja használni hogy home offoce ban vagyok.hogy rázzam le?
Ő kötetlen rugalmasban van.
Utálom vele a szexet is amugy örülök ha csak ejszaka kell csinálni.
De mostanaban home ban leszek:(
10# nem tudom hanyadik pasim. Egyedul is voltam. Nem szexalapon élek.
Volt szexalapu kapcsolatom teljesen elég volt az az 1 év azzal. Megköszöntem es érzelmi alapúban vagyok.
De még mindig itt kínlódsz, az érzelmi alapúdból is hogy szexelni ne kelljen, ahogy itt kínlódtál a szexalapúdból is, hogy ő meg nem szeret.
Valószínű a kettőből egyik sem a te embered.
Egyedül is voltál. Gratulálok. Ahogy mi itt még sokan, 2 kapcsolat közt.
Ha semmiképp sem szeretnél egyedül élni újra, mindenképp egyikről a másikra szeretnél átülni - pardon, erre pl abszolút nem szeretnél ülni - akkor meg tűrj.
Szóval csalod, van szeretőd, de neked ez igy oke hogy ő hű te nem.
Ne vesztegesd már szerencsétlen pasi idejét. Hagy találjon egy hozzáillőt minél előbb.
"Mert szeret es hű.akivel jo a szex az meg nem szeret nem hű.
Nem szexalapon vagyok vele."
Ez alapjan azzal a masikkal parhuzamosan vagy egyutt. Jelen ido mind a ketto amit írtál. Ergo en ugy ertelmezem, hogy a paroddal csak kenyszerbol vagy, akivel meg egyutt lennel szerelembol , annak meg csak a szex kell, de o nem szeret nem hű.
Szoval van egy szeretod akivel meg te csalod a parod, akit nem is szeretsz, csak meg van tartva, mint egy kiskedvenc mert hat szeret téged es hű. Csak te nem szereted ezek alapján amiket írtál.
19-es vagyok. Ezt a valaszom is nyugodtan lenullazhatjatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!