Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem akarok lefeküdni a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok lefeküdni a barátommal ki akarja használni hogy home offoce ban vagyok.hogy rázzam le?

Figyelt kérdés

Ő kötetlen rugalmasban van.

Utálom vele a szexet is amugy örülök ha csak ejszaka kell csinálni.

De mostanaban home ban leszek:(

2022. febr. 18. 11:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
81%
És mi lenne, ha beszélné vele arról, hogy mit csináljon máshogy szex közben, hogy neked mi esik jól?
2022. febr. 18. 11:25
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
En megmondtam a paromnak,hogy home office vegye ugy mintha itt sem lennek 8-9 ora munka!!ha van 10-20percem akkor sem ezzel akarom tolteni mert stresszelek,barmikor ugranom kell stb hagyjon ilyenkor !Beszelni se nahyon beszeljen hozzam,mert ugyis kicsit ingerult vagyok..azota bevonul a masik szobaba ilyenkor,ha o is otthon van,es felfogta.Bar eleonte nehezen ment neki.
2022. febr. 18. 11:37
 13/24 A kérdező kommentje:
Köszi utolso, akkor "bekeményítek"
2022. febr. 18. 11:37
 14/24 A kérdező kommentje:
9# ilyet még nem láttam akik 2 dolgot is tudnak szeretni is meg szexelni is.
2022. febr. 18. 11:38
 15/24 A kérdező kommentje:
11 remenytelen. Eleve kicsi a f.rka is.
2022. febr. 18. 11:39
 16/24 A kérdező kommentje:

10# nem tudom hanyadik pasim. Egyedul is voltam. Nem szexalapon élek.

Volt szexalapu kapcsolatom teljesen elég volt az az 1 év azzal. Megköszöntem es érzelmi alapúban vagyok.

2022. febr. 18. 11:40
 17/24 anonim ***** válasza:
93%

De még mindig itt kínlódsz, az érzelmi alapúdból is hogy szexelni ne kelljen, ahogy itt kínlódtál a szexalapúdból is, hogy ő meg nem szeret.

Valószínű a kettőből egyik sem a te embered.

Egyedül is voltál. Gratulálok. Ahogy mi itt még sokan, 2 kapcsolat közt.

Ha semmiképp sem szeretnél egyedül élni újra, mindenképp egyikről a másikra szeretnél átülni - pardon, erre pl abszolút nem szeretnél ülni - akkor meg tűrj.

2022. febr. 18. 11:51
 18/24 anonim ***** válasza:
70%
Akkor szerezzetek egy vibrátort, ha a kicsi farokkal van gond. De amúgy van szája meg keze is…
2022. febr. 18. 12:04
 19/24 anonim ***** válasza:
22%

Szóval csalod, van szeretőd, de neked ez igy oke hogy ő hű te nem.

Ne vesztegesd már szerencsétlen pasi idejét. Hagy találjon egy hozzáillőt minél előbb.

2022. febr. 18. 13:52
 20/24 anonim ***** válasza:
76%

"Mert szeret es hű.akivel jo a szex az meg nem szeret nem hű.

Nem szexalapon vagyok vele."

Ez alapjan azzal a masikkal parhuzamosan vagy egyutt. Jelen ido mind a ketto amit írtál. Ergo en ugy ertelmezem, hogy a paroddal csak kenyszerbol vagy, akivel meg egyutt lennel szerelembol , annak meg csak a szex kell, de o nem szeret nem hű.

Szoval van egy szeretod akivel meg te csalod a parod, akit nem is szeretsz, csak meg van tartva, mint egy kiskedvenc mert hat szeret téged es hű. Csak te nem szereted ezek alapján amiket írtál.

19-es vagyok. Ezt a valaszom is nyugodtan lenullazhatjatok.

2022. febr. 18. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!