Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők ez hogy néz ki nálatok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ez hogy néz ki nálatok?

Figyelt kérdés
Nők akik állítólag tesztek azért hogy legyen kapcsolatotok. Mi az amit ti tesztek meg azért hogy a nektek tetsző, szipi szupi átlag feletti pasi a tiétek legyen?
2022. febr. 17. 18:03
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
10. "Senki nem nyomorít" Igen de ha rendszeres bunkó elutasításnak vagy kitéve mert nem születtél szépnek, ő meg igen. Akkor egy idő után mindenki itt fog kikötni aki igy jár.
2022. febr. 17. 18:51
 12/18 anonim ***** válasza:
96%

" Hazudjak, hogy ti minden melot beleoltol a tarskeresesbe, mert neked epp ez a valasz lenne a kenyelmes?"

És én hazudjam azt, hogy nem voltam kezdeményező és kommunikatív a párommal, és csak vártam a sültgalambot, mert neked ez fér csak a világképedbe?

Mondhatom ezt a kedvedért, de ez hazugság lesz. :)

2022. febr. 17. 19:14
 13/18 anonim ***** válasza:
97%

A múltkori ilyen kérdésnél kifejtettem, hogy kihez hogyan mentem oda vagy hogy írtam rá nőként, amire a válasz (lehet az is te voltál kérdező) az volt, hogy jaj de akkor is könnyű dolgod van hát a férfiak többszörösen elszenvedik a kezdeményezést és a visszautasítást...

Mindegy maradj továbbra is nőgyűlölő, én megyek is megölelgetni a barátomat, aki nem problémázott ilyeneken és rám írt, randizni hívott és megfelelő volt neki, ahogy én vittem a részemet az ismerkedésben. Neked meg soha nem lesz senkid, ha ilyen maradsz.

2022. febr. 17. 19:23
 14/18 anonim ***** válasza:
62%
#7: Soha nem fogod megtudni, ugyanis nem azt jelenti, hogy körbeugráljuk és kiszolgáljuk, pitizünk neki, mint ahogy a ti szoktátok. Ha jön a megfelelő ember, akkor tudni fogja, hogy mire számíthat. Az ilyen hőzöngő, követelező mitugrászoknak meg semmit nem fogunk sem magyarázni, sem bizonyítani.
2022. febr. 17. 19:26
 15/18 anonim ***** válasza:
32%
Sminkelem magam, csinos és elegáns ruhákat veszek magamnak, festetem a hajam, odafigyelek a bőrápolásra, és az alakomra. Heti 4x sportolok, egészségesen étkezek, egészségesen élek. Próbálok nőiesen viselkedni, visszafogottan, elegánsan de azért mégis határozottan, mindig mindenkivel igyekszem kedves lenni, persze legfőképp a kiszemelt férfival.
2022. febr. 17. 21:41
 16/18 anonim ***** válasza:
22%

#12: Ki mondta, hogy hazudj? Ha te teszel valamit, akkor valaszolj a kerdesre es ird le, hogy mit. Nincs ezzel semmi gond. De, ha valaki nem azt szajkozza, amit ti, az egybol sikertelen lesz?

Az a szomoru, hogy a vitakulturatok is egyenlo a nullaval. Nem tudtok ervelni, csak vagdalkoztok. Pont, mint az altalatok szidott es lenezett ferfiak. Most visszakerdezted ugyanazt, amit en kerdeztem, csak epp azok leptel tul, hogy ertelme nem volt nekem cimezve: Ugyanis en nem szoltam be arra, ha egy no tesz valamit a tarskeresesert, ellenben a ferfiak mar egybol megkaptak a beszolast.

Legyszi, mielott megsimogatod a buksid az ilyen "frappans", de minden tartalmat mellozo iras utan, legalabb egy picit gondolkodj. Hidd el, menni fog. Oke, hogy az itteni nonemu egyedeknek nincs igenye ilyesmire, csak a vagdalkozasert jarnak fel, de hidd el, megeri.

2022. febr. 17. 22:12
 17/18 anonim ***** válasza:
63%

16

Mondod ezt úgy, hogy a kommentedben egyetlenegy érv nem volt, csak gusztustalan sértegetés, végig.

2022. febr. 18. 01:16
 18/18 anonim ***** válasza:
44%

#17: Melyikben? Megkerdeztem, hogy az itteni nonemu egyedekrol kamuzni kell e es ez igazolva is lett az azota leirt hisztikkel. Szoval, az allitasom bejott.

Utana leirtam ervekkel, hogy forditva felesleges volt a kerdes.

Most meg megint ott tartunk, hogy egy ovis szintu idevagast kaptam, hogy "jujjci, nem ervelsz", mikozben erveltem. Ilyet a fegyvertelen, vitazni keptelen emberek szoktak betolni.

2022. febr. 18. 07:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!