Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondanátok a barátotoknak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondanátok a barátotoknak, hogy régebben jártatok lányokkal?

Figyelt kérdés

2,5 hónapja vagyok együtt a barátommal, már az első ismerkedős beszélgetéseknél kiderült, hogy nagyon elítél mindenféle homoszexuális tevékenységet. 17 évesen volt egy barátnőm, 1 évig jártunk, később csak kalandjaim voltam lányokkal, majd 19 évesen elkezdtem járni egy nálam idősebb lánnyal, akivel 2 évig voltam. Nem szégyenlem egyiket sem, az utóbbi barátnőm volt életem első nagy szerelme. Miután Vele vége lett, ki voltam készülve, nem ismerkedtem, majd találkoztam a barátommal, akivel nagyon jól kijöttünk és kitartó ostromlás után beadtam a derekam. Nem jelentem ki, hogy szerelmes vagyok, mert nekem ez nem ilyen egyszerű, több idő kell. Nem mondtam neki ezeket a dolgokat, mert félek, hogy megutálna, elítélne. 16-21 éves koromig nem is érdeklődtem a fiúk iránt, teljesen jól éreztem magam lányokkal, most viszont furcsa a helyzet, de boldog vagyok. Lehet, hogy ez nagyon csúnya dolog, hogy nem mondtam el neki ezt őszintén, csak úgy érzem, elriasztanám. Mit gondoltok, el kéne neki mondanom vagy az új korszakot élvezve hagyni a múltat?

23/L

2010. szept. 10. 22:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

off:

és akkor még szűz vagy? vagy már voltál amúgy férfival? (természetesen a mostani barátod előtt)

2010. szept. 12. 16:11
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szűz, 16 évesen feküdtem le egy sráccal, amit később még megismételtünk párszor, de később megismertem az első barátnőmet és egy időre a lányoknak szenteltem magam, teljesen elfordultam a fiúktól.
2010. szept. 12. 16:23
 13/15 anonim ***** válasza:

Hat most lehet leleszek pontozva, de se en, se parom, nem tudnak elfogadni ha parunknak lett volna homoszexualis kapcsolata. Mi elhagynank egymast e miatt, pedig mi mar 3 eve vagyunk egyutt es 2,5 eve egyutt is lakunk. De mi ismerjuk egymas multjat nagyon jol es tudjuk egyikonk se erdeklodott sajat neme irant soha.

Hat ha komoly kapcsolatban gondolkodsz a sraccal, akkor mindenkepp elkell mondanod neki. Jobb ha toled tudja meg es nem mastol. Ne haragudj,h nem tudlak biztatni, de ahogy a baratodat jellemzed, nagyon ugy nez ki,h nem tudna elfogadni. De remelem tevedek. Nem mindenki gondolkodik egyforman. Sok sikert!

2010. szept. 12. 17:40
 14/15 anonim ***** válasza:

Engem egyáltalán nem zavarna, ha a csajom lányokkal is járt volna...

Sőt...még erotikusnak is találnám.

(mondjuk a fiú-fiú páros sztem is kab@szott undorító)

Nekem ez a véleményem, jöhetnek a hurrogások.

14F

2010. szept. 12. 18:01
 15/15 anonim ***** válasza:
Beszélgess a barátoddal. Hátha megváltozik a véleménye. Ha továbbra is tuskó marad, akkor dobd.
2010. szept. 12. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!