Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha ugyanaz lenne a neved, mint a párod exének?
Nem, hisz erről senki nem tehet. A kapcsolat meg csak ne menjen már a levesbe ilyen miatt.
Meg legalább nem rondít bele kellemes pillanatokba egy félreszólás...😂
Figyi a név az csak név szimpla helyzetben nem kéne hogy zavarjon. Akkor kéne hogy zavarjon ha kivetítené rád a volt párját és azokat a dolgokat akarna veled ugyanugy csinalni mint a volt parjaval.
Egy helyzetben kérdéses ha az előző nagy csalódás volt vagy kihasználta vagy traumatikus volt, akkor elképzelhető hogy sokat küzdött vagy küzd lelkileg, ha eszébe jut es itt nem kivetitesrol van szo. Az ilyennél leginkább az a kérdés, a másik ilyenkor mennyire támogató és ott tudni kell kezelni, hogy most nem miatta küzd lelkileg ha traumatikus volt. Pl. Az a holgy esete akit a katona baratja csunyan helyben hagyott. Ha elkezdene udvarolni egy hasonló nevű neki lehet nehezen birkozna meg vele mikozben a masiknak a nevet mondja es felvillannanak azok az emlekkepek es eszebe jutna az a bizonyos nap amikor csunyan megverte a volt parja.
De szimplán nem kéne hogy zavarjon. Mitől félsz?
Hát kicsit zavarna, mert ez az ÉN nevem, nehogy már holmi exek is ezt viseljék. De nyilván ez van, nem lehet vele mit csinálni.
Van olyan barátnőm akinek egymás után 4 Gergője volt. Amikor a negyedikkel megismerkedett, és mondta, hogy találjuk mi a nevét már nagyon röhögtünk.
Hát engem az is zavart, hogy az exem egy olyan nevű lánnyal csalt meg, mint a legjobb barátnőm :D De legalább nem azonos a becenevük.
Engem zavarna, de talán az jobban, ha az én exemnek lenne ugyanaz a neve, mint a mostani páromnak. Meg ez megváltoztathatatlan dolog sajnos :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!