Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert csinalja Ezt ha szeret?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert csinalja Ezt ha szeret?

Figyelt kérdés

Van egy kapcsolatom ahol mindketten 35 evesek vagyunk.

Nekem volt elotte par kapcsim. Neki en vagyok a masodik. Sokat nevetunk es rengeteget beszelgetunk. Szex is nagyon jo.

Minden jo kiv egy dolog es ez az amit nem ertek.

Ha valami baja van olyankor a kepembe vagja hogy keres mast, hogy megy es keres tolem jobbat. Tobbszor mondta mar hogy “megyek es dugok massal”

Volt hogy vitaztunk de en ki kisertem azert a taxihoz. Mielott beult mondta hogy lehet hazafele elkapja a taxi soffort.

Feltekenye akar tenni ez kesz teny. De nem is nokon megy a vita…. Nem is lehetne feltekeny es ilyen dolgokat vagott a fejemhez vagy 3-4 alkalommal mar. Utana Elviharzik. A no akivel jokat tudok beselgetni es minden okes, igy megy el tolem …alap vitak utan amit am 2 perc alatt meg lehetne beszelni.

Es nem ertem. Miert Ezt a lapot veszi elo? Utana persze jon hogy neharagudj, de a bizalmam mar a bèka segge alatt van.

As elso alkalomnal mondtam neki hogy ezzel nagyon megbant.

Akkor azt gondoltam tobb ilyen nem lesz.

Egyszer eljatszottam vele Ezt es mondtam neki hogy keresek masik not😅 sirt es minden szemetladanak elhordott.

Gyerekes volt Tudom de latni akartam hogy ez nala oke vagy sem. Haaat nem volt oke😖☺️😇

Irjatok meg a ti mit gondoltok errol a sziturol.

2022. febr. 9. 15:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Állj a sarkadra és mondd meg neki, hogy ez a hozzáállás nem fér bele
2022. febr. 9. 16:28
 12/20 A kérdező kommentje:
9/10…… szexet max.
2022. febr. 9. 16:29
 13/20 A kérdező kommentje:

11/12

Egyertelmu. Ez mar megtortent amugy. Kb o sem tudja hogy miert csinaja. Azt mondta hogy bantani akar olyankor…… de ezzel?

2022. febr. 9. 16:33
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Jajj ne, én reptetném. Nagyon kifelé kandikál már a kapcsolatból. Én ha szeretem a párom nem mondok ilyet. Csak akkor ha paraszthajszál választ el...

Nagyon-nagyon frusztrált lehet a nő.

2022. febr. 9. 16:57
 15/20 anonim ***** válasza:
Illetve nem, bocsánat! Nem mondok ilyet soha, mert felnőtt vagyok :D Ha nem tetszik a másik, lépek.
2022. febr. 9. 16:58
 16/20 anonim ***** válasza:
15# Így van
2022. febr. 9. 17:07
 17/20 A kérdező kommentje:

15/15

Na ugyeee??? Felnott Ember nem csinal ilyet. Igazabol osszekoltozes elott vagyunk es Nekem ez igy nem kell.

Szerintem nem kandikal kifele…. Csak ez egy oke dolog volt ax elozo kapcsijaban Sztem. Meg nem kuldtek el ilyenert. Ma elfogjak sajnos.

2022. febr. 9. 17:08
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ha az ember nagyon emleget valamit annak oka van. Nem azt mondom hogy a te hibád, nála hiányzik valami. Ő se tudja ezek szerint, mi lehet az, de cseszettül frusztrálja.
2022. febr. 9. 17:10
 19/20 anonim ***** válasza:
Mert egy éretlen, ostoba, játszmázós pitcha akit a dráma éltet, meg a hatalmi harcok. Az nagyobb rejtély számomra, hogy mit keresel még mindig egy ilyen idióta nő mellett, gondolom nem lehetsz sokkal jobb nála 🤷
2022. febr. 9. 17:47
 20/20 A kérdező kommentje:

Most mondtam ki hogy vege

Miert voltam benne? Azert mert szeretem ot es ilyenkor azert kitartunk egy kicsit. Nem szokasom egybol mindent eldobni.

2022. febr. 9. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!