Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom pszichológushoz akar küldeni, mert a családja szerint nem vagyok normális ezek miatt?
Sokszor kiakadtam a párom szüleire, mert úgy érzem, hogy túl sokat ugráltatják, és nem hagyják, hogy a saját életünket éljük. Felsorolnék pár példát:
- Volt, hogy haza kellett mennie reggel 6-kor hétvégén, hogy a szüleinek vigyen friss kenyeret, a szüleitől 5 percre található boltból. A szülei kb 40-60 percre laknak.
- A szülei 2 hétre nyaralni voltak, ezért addig nem jöhetett át, mert az állatokra kellett vigyáznia.
- Az anyukája most vett autót, a férjétől, és a barátomnak 3 hétre haza kellett költöznie, hogy az anyukájával járjon vezetni.
- A páromnak haza kell mennie ennie az ebédből, vagy házi pálinkát innia, amikor ők szólnak, különben megsértődnek.
Valamint amiatt is kifejeztem a nem tetszésemet, mert a labrador kutyájukhoz sokkoló nyakörvet tartanak, mert nem volt idejük megnevelni.
Mikor elég erélyesen sokadik alkalomra elmondtam a páromnak a nem tetszésemet a szülei viselkedésével kapcsolatban, a párom egy napra letiltott, úgy hogy tudta, hogy beteg voltam, és lehet lázam is volt.
Szerintetek is túlreagálom a szülei viselkedését, és én vagyok a rossz?
Mielőtt elolvastam az életkorotokat, azt hittem, a párod 21-22 max.
Így, hogy tudom, hogy 27 éves, azt mondom neked, hogy sürgősen keress egy normális, szüleiről már levált embert, mert ez teljesen beteges viselkedés. A letiltás is.
Nem engedik át a szülei? Egy 27éves embert?
Jaj de röhögök, bocs...
39N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!