Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom pszichológushoz akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom pszichológushoz akar küldeni, mert a családja szerint nem vagyok normális ezek miatt?

Figyelt kérdés

Sokszor kiakadtam a párom szüleire, mert úgy érzem, hogy túl sokat ugráltatják, és nem hagyják, hogy a saját életünket éljük. Felsorolnék pár példát:

- Volt, hogy haza kellett mennie reggel 6-kor hétvégén, hogy a szüleinek vigyen friss kenyeret, a szüleitől 5 percre található boltból. A szülei kb 40-60 percre laknak.

- A szülei 2 hétre nyaralni voltak, ezért addig nem jöhetett át, mert az állatokra kellett vigyáznia.

- Az anyukája most vett autót, a férjétől, és a barátomnak 3 hétre haza kellett költöznie, hogy az anyukájával járjon vezetni.

- A páromnak haza kell mennie ennie az ebédből, vagy házi pálinkát innia, amikor ők szólnak, különben megsértődnek.

Valamint amiatt is kifejeztem a nem tetszésemet, mert a labrador kutyájukhoz sokkoló nyakörvet tartanak, mert nem volt idejük megnevelni.

Mikor elég erélyesen sokadik alkalomra elmondtam a páromnak a nem tetszésemet a szülei viselkedésével kapcsolatban, a párom egy napra letiltott, úgy hogy tudta, hogy beteg voltam, és lehet lázam is volt.

Szerintetek is túlreagálom a szülei viselkedését, és én vagyok a rossz?

2022. febr. 9. 15:19
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
46%
Költözzetek össze. Nálunk sokat segített. Még mindig cseszegetik páromat, ha bármit nem mond el (pl. vettünk hűtőt, telefont, igazából bármit) akkor vérig voltak sértve. Vagy ha egyszerűen nem nekik szólunk először, hogy ha tervezgetünk . Pl lakás vásárlás, esküvő. A véleményük az, hogy az ő utasításaik szerint kell mindenben eljárnunk. Ezt a páromnak szépen ki is fejtegették, hogy miért. Most már ő is látja, hogy azért ez nem teljesen normális. :D
2022. febr. 9. 18:30
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Most menekülj még amíg lehet. De gyorsan.
2022. febr. 9. 18:55
 23/26 anonim ***** válasza:
83%
Hiába költözik egy el a díszhím bárhova, ha haza kell járkálni anyukának a szoknyájához. Kérdező, kifogtál egy valódi mamapicikukulócskája nyomingert. Hajtsd vissza az anyjához, az ő kapcsolatuk úgyis komolyabb és fontosabb a tiéteknél. Soha nem leszel elég jó. Soha nem leszel boldog, még akkor sem, ha a mama feldobja a talpát. Ne pazarold egy ilyen családra az idődet.
2022. febr. 9. 19:19
 24/26 anonim ***** válasza:
64%
Menekülj.
2022. febr. 10. 15:28
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Mielőtt elolvastam az életkorotokat, azt hittem, a párod 21-22 max.

Így, hogy tudom, hogy 27 éves, azt mondom neked, hogy sürgősen keress egy normális, szüleiről már levált embert, mert ez teljesen beteges viselkedés. A letiltás is.

Nem engedik át a szülei? Egy 27éves embert?

Jaj de röhögök, bocs...

39N

2022. márc. 22. 13:36
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Anyu még a fütyijét mossa lehetséges..
2022. márc. 22. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!