Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt olyan kapcsolatod ahol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan kapcsolatod ahol megtortent az elhidegülés és tennéd kellett vlmit?

Figyelt kérdés
Mennyire gyorsan ébredtél rá h baj van..sikerült megoldási?
2022. febr. 8. 22:59
 1/7 anonim ***** válasza:
41%
Volt, a házasságom. A magam részéről mindent megtettem (változtatások, párterápia, stb.) De neki a minden sem volt elég. A nők már csak ilyenek.
2022. febr. 9. 06:12
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ha elhidegültök, ott már baj van. Én elhidegültem exemtől, de tett is érte a sok ordibálással, bántalmazással, lustaságával.

Volt egy pont, ahol még menthető lett volna, mondjuk a 4. év végéig talán. Azért ilyen sokáig, mert 19 voltam, amikor összejöttem vele, tehát még szinte tini. Onnantól még másfél évig voltunk együtt, de az már erőteljes lejtmenet volt. Kaptunk ajándékba egy 3 napos nyaralást, ott közel kerültünk egymáshoz újra, volt tűz megint, de utána újra hanyatlott.

2022. febr. 9. 07:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Eleinte beszéltettem hogy vannak e egyaltalán velem még tervei plusz hogy normál kapcsolatban vagyubk e vagy ez már csak szexkapcsolat.

Minden ilyenre azt mondta nem tudja velem tervez e es legyen szexkapcsolat.

3 honapig probaltam hódítani, visszahozni a tüzet aztán szakitottam es lett másik barátom.

Na ekkor kezdett földön kuszva kaparni utánam, sírni, ajándékokkal, ígéretekkel elhalmozni stb.

Mondtam neki hogy csak épp ezt kapcsolatban kellett volna....

A rengeteg szenvedésem utan a mostani érzepmileg szeretetben nekem egy kánaán.

2022. febr. 9. 08:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Jelenleg is abban vagyok, csak qvara nem az én részemről. Nem tudom ez megváltoztatható-e, de nagyon sok ember csak akkor döbben rá hogy mégis kellene akitöl állìtólag elhideült, mikor nincs visszaút. Én próbálkozok, de az erőltetéstől rosszabb a helyzet.
2022. febr. 9. 21:00
 5/7 A kérdező kommentje:
Mikor nincs visszaút?
2022. febr. 10. 00:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Amikor már ki is meri mondani az olyanokat pl nem tervez veled, vagy nem tudja tervez e veled, vagy átmegy racionálisba pl semmi nem tart örökké stb

A szavai árulják el, azok is, amiket csak ugy elejteget azaz nem konkrét beszélgetésnél hanem pl fogmosás közben odavet vmit egy szót, stb.

2022. febr. 10. 10:17
 7/7 anonim ***** válasza:
5: Jó a kérdés. Nálunk pl. amikor már a tapasztalt pszichológus közreműködése is csak néhány hétig normalizálja a kapcsolatot. Szerintem ez valahol belül dől el az egyik félnél. Akkor a másik kaparhat, de mindhiába.
2022. febr. 12. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!