Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan kapcsolatod ahol megtortent az elhidegülés és tennéd kellett vlmit?
Szerintem ha elhidegültök, ott már baj van. Én elhidegültem exemtől, de tett is érte a sok ordibálással, bántalmazással, lustaságával.
Volt egy pont, ahol még menthető lett volna, mondjuk a 4. év végéig talán. Azért ilyen sokáig, mert 19 voltam, amikor összejöttem vele, tehát még szinte tini. Onnantól még másfél évig voltunk együtt, de az már erőteljes lejtmenet volt. Kaptunk ajándékba egy 3 napos nyaralást, ott közel kerültünk egymáshoz újra, volt tűz megint, de utána újra hanyatlott.
Eleinte beszéltettem hogy vannak e egyaltalán velem még tervei plusz hogy normál kapcsolatban vagyubk e vagy ez már csak szexkapcsolat.
Minden ilyenre azt mondta nem tudja velem tervez e es legyen szexkapcsolat.
3 honapig probaltam hódítani, visszahozni a tüzet aztán szakitottam es lett másik barátom.
Na ekkor kezdett földön kuszva kaparni utánam, sírni, ajándékokkal, ígéretekkel elhalmozni stb.
Mondtam neki hogy csak épp ezt kapcsolatban kellett volna....
A rengeteg szenvedésem utan a mostani érzepmileg szeretetben nekem egy kánaán.
Amikor már ki is meri mondani az olyanokat pl nem tervez veled, vagy nem tudja tervez e veled, vagy átmegy racionálisba pl semmi nem tart örökké stb
A szavai árulják el, azok is, amiket csak ugy elejteget azaz nem konkrét beszélgetésnél hanem pl fogmosás közben odavet vmit egy szót, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!