Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha a barátom féltékeny, mert követtem egy fiút instagramon, akivel több évig kavartam?
"A barátom a napokban észrevette, hogy instagramon nem követtem ki (...)"
Alapvetően miért követted azt a palit, akivel megcsaltad az exed, ha most egy jól működő párkapcsolatban vagy? Ez nekem is furcsa lenne, hogy azt követed, akivel megcsaltad az exed.
Mik ezek a kommentek, Jezusom…
A pàrod nagyon gáz és gyerekes. Semmi oka féltékenykedni. Nincs ebben semmi.
Bezzeg, ha fordítva tetted volna fel a kérdést, hogy normális-e hogy a srac pl mindenféle nő képét lájkolja, te lennél a hisztis p, hogy miért akarsz fent ilyenen.
Borzasztònak hangzik a mostani pàrkapcsolatod. Nem is beszélgethetsz fèrfiakkal, nem mehetsz nèlküle sehova. Ez a pasi elszigetel mindenkitől ès uralkodik rajtad. Az ilyentől jobb tàvol tartani magad, mielőtt mèg elmarja mellőled az összes ismerősöd. Most mèg könnyű kilèpni, 20 èv múlva nehezebb lenne.
Keress olyan fèrfit, aki nem ellenőrizgeti, hogy kit követsz instàn, hova mèsz ès kikkel beszèlsz. Olyat, akivel megvan a kölcsönös őszinte tisztelet ès bizalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!