Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hova jelentkezzek erasmusra?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova jelentkezzek erasmusra? Ahova én szeretnék vagy ahova a barátom is megy?

Figyelt kérdés

Szóval én jelenleg másodéves vagyok egyetemen és nagyon szeretnék erasmusra menni.

A barátom most fejezi be a gimit és Hollandiában fog tanulni 3 évig, Magyarország nem opció neki.

Én beszélek angolul és franciául és alapvetően főleg ilyen országokban is szeretnék tanulni, annyira nem vonz Hollandia, viszont a barátom ott lesz.

Ti melyiket választanátok?

2022. febr. 7. 11:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%

Ő megkérdezett róla, mikor kiment? Megbeszélte veled vagy ment, mert az tetszett neki?

Ha ő nem alkalmazkodott a döntésével semmilyen szempontból hozzád, akkor szerintem jobban teszed, ha te sem fogsz.

2022. febr. 7. 11:06
 2/19 A kérdező kommentje:
hát..még nem ment ki, de nem nagyon van a dolgokba beleszólásom
2022. febr. 7. 11:07
 3/19 anonim ***** válasza:
19%
Rossz kategória.
2022. febr. 7. 11:12
 4/19 A kérdező kommentje:
nem rossz kategória
2022. febr. 7. 11:12
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Oda, ahova te akarsz menni. Nem olyan sok idő az Erasmus, tök feleslegesen választod Hollandiát ha nem akarsz oda menni. Egyébként is, ha Franciaországba vagy Belgiumba mész, akkor közel lesztek és mégis francia nyelvterületen leszel.
2022. febr. 7. 11:13
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

"de nem nagyon van a dolgokba beleszólásom"

Ez esetben azt válaszd, ami neked hosszabb távon előnyösebb a jövődre nézve.

2022. febr. 7. 11:42
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Oda, ahová te akarsz menni.
2022. febr. 7. 12:02
 8/19 anonim ***** válasza:
52%

Ha fontos neked a barátod, menj vele, ha nem akkor szakítsatok és menj ahova akarsz.

Amúgyse maradnék olyannal aki se szó se beszéd lelécelne mellőlem külföldre. Ez nem komoly kapcsolat.

2022. febr. 7. 12:13
 9/19 anonim ***** válasza:
95%
A barátod nem lesz örökké a barátod. Életed viszont csak egy van. Talán önmagadhoz hűen kéne dönteni, nem egy fiatalkori, korántsem ideális kapcsolatnak megfelelve.
2022. febr. 7. 13:51
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Én svájcba vagy norvégiába mennék.

Én Finnországban voltam,de nem jött be úgy ahogy szerettem volna.

Nem gondolom,hogy a jövődet miatta kellene elrontani.

A felsorolt országok jóléti államok,ha bármelyikben megveted a lábad és kapcsolatokat épitesz sosem lesz az életben anyagi gondod.

Tudom nehéz,de párt szinte bárhol találaz és úgy érzem a szövegből,hogy nem beszélte veled meg,hogy hová szeretnél mennj. Ezt egymaga elsöntötte rádtolva a felelősséget,hogy veletartasz vagy sem.

2022. febr. 10. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!