Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez rendben van ?

Figyelt kérdés

Párommal kisbabát várunk.

A volt felesége ebben a városban talált új kapcsolatot ahol mi is élünk. ( páromnak a volt feleségével van egy kisfia, ha hozza öt, akkor elbeszélgetünk, van hogy kávét is iszunk, nem vagyunk rossz viszonyban). Egyszer egy hónapja megkérdezte nem-e alhat nálunk. Ekkor én jeleztem páromnak, hogy ittalvásokat nemszeretnék, nálam ez már hataron belül van. Tegnap este összeveszett a párjával, éy felhivott minket, hogy itt alaszik. Kifejeztem nemtetszésemet.

Erre ma egész nap irogat, hogy mennyire sajnálja, nemtudta, hogy nekem ez gond több ilyen nem lesz stb.

Nektek ez beleférne? Hogy az ex feleség ott alszik?

2022. febr. 6. 18:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem férne bele!

Nincs más ismerőse, rokona?

2022. febr. 6. 18:42
 2/6 Noren1989 ***** válasza:
100%
Nekem sem férne,de nem tisztàzott, hogy ezt az aggàlyt te előzőleg face to face közölted-e vele...
2022. febr. 6. 18:44
 3/6 anonim ***** válasza:
92%
Nem férne bele, fizessen ki egy szállást, vagy utazzon haza.
2022. febr. 6. 18:45
 4/6 anonim ***** válasza:
85%

Ha van közös gyerekük, és ez nem rendszeres, hanem tényleg egyszeri alkalom, és nincs más a városban, akihez mehetne, mert nem ismer ott senkit, akkor nekem beleférne egy este, főleg ha még panzió vagy szálloda sincs, ahova mehetne. De ez csak abban az esetben, ha biztos vagyok benne, hogy semmit nem akar a páromtól, és ő sem tőle, és alapvetően normálisan viselkedik velem szemben. De ez ne legyen alap, kérdezzen meg mindkettőnket, ne legyen kijelentés, stb.

Ha rendszeresen összeveszne a pasijával, és mindig nálunk akarna lenni ilyenkor, na, az nagyon-nagyon nem lenne oké.

2022. febr. 6. 18:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Dehogy van rendben!
2022. febr. 8. 09:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem értem mi a baj.

Nem történt semmi.

2022. febr. 8. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!