Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztetek már úgy, hogy gyakorlatilag 20 perc ismeretség után biztosak voltatok az érzéseitekben?
Mintha már ezer éve ismernéd a másikat, azonos gondolatok és érzelmi töltet, teljes harmónia, kiegészítitek egymást és egyszerűen tudod, hogy feltétlen megbízhatsz benne.
"Nem is olyan régen" estem át egy ilyen élményen, sikerült megismernem egy különleges lányt, elég fura élmény volt, még soha ilyet nem tapasztaltam. (akivel egyébként különböző okok miatt jelenleg nem lehet közös jövőnk...) Létezik ilyen, vagy csak az én illúzióm?
4. válaszoló vagyok, gondoltam, hogy a távolságot írod akadálynak. Hát, ez a legkevesebb probléma. Nálunk is ez volt a probléma a kezdetekkor, én egy egész földrészt dobtam oda, hogy úgy élhessem az életem, és azzal akivel akarom.
Csak ismételni tudom magam, ne felejtsd el, hogy nincs több életed, és nem biztos, hogy nem ő a másik feled. Ha pedig igen, nem fogsz másikat találni... gondold meg, hogy tudsz e így majd élni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!