Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csaj eleinte nem akart járni a sráccal, majd amikor a fiú jobban nézett ki, akkor már igen. Nem érdekes? (Edina Lujza, rBence)

Figyelt kérdés

[link]

Itt elmesélik az összejövésük történetét. Vannak bevágva képek, meg én is már korábban láttam videókat a sráctól. Tényleg nem egy Adonisz, régen haja se nagyon volt, meg az öltözködési stílusa se volt a legjobb. Akkor randiztak, a csaj szerette a figyelmét, de járni nem akart. A srác később kikupálta magát, ápoltabb lett, rájött, hogy a szakáll jobban áll neki, edzett, fogyott is valamennyit, jól öltözködik, a haját is megnövesztette. Erre a csaj hirtelen mégis járni akart vele és össze is jöttek.

Szerintetek ez a külseje miatt lehet? Nem minden nő ilyen, de lehet ez a csaj pont igen, hiszen ő ilyen magyar insta modell kinézetű.

2022. febr. 4. 09:55
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
#10 Ők mindent végig bírnak nézni, ha az egész napjuk azzal telik, hogy a nőket hibáztatják. Nekem csak ez az egy napom telik ezzel a feltett kérdésemmel :'D
2022. febr. 4. 14:02
 12/13 anonim ***** válasza:

Pár másodpercet néztem csak belőle, de ez a csávó egy pincsi kutya.

Méghozzá egy nagyon nagyon buta és üres személyiségű ember kutyája.

2022. febr. 5. 07:27
 13/13 anonim ***** válasza:

Valszeg a külseje miatt.

Nem tudom mi az az insta modell. Én csak modellről hallottam még, az insta modellúgy hangzik, mint valami jétekhoz egy dungeonos kiegészítő mód.

De ez a csaj NEM modell.

A teste is eléggé eh, az arca még inkább, a személyiségéről és mentális képességeiről pedig igazából csak annak hiányában lehet beszélni.

2022. febr. 5. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!