Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak? A párom azt akarja , h költözzek hozzá és fizessem mindennek a felét de közben meg nekem Semmibe! nem lehet beleszólásom.

Figyelt kérdés

Azt akarja , h lakjak nála, de közben meg nem szólhatok bele semmibe kezdve azzal , h ki mikor jön hozzánk vendégségbe, milyen szinü a párnahuzat. .

Én nekem ez így nem jó..és igy nem érzem magam egyenrangu patrnernek

2022. febr. 3. 23:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Mit jelent a minden? A rezsi, és a kaja felét? Mert eddig korrekt. Nyilván a nagyobb változtatásokról neki kell döntenie, de pl egy párnahuzat színe... Ha nem bugyirózsaszínt szeretnél, akkor szerintem abban nem nehéz megegyezni.

Ha több konkrétummal szolgálnál, talán jobban értenénk, mert így csak találgatunk, hogy ha így, akkor..., ha úgy, akkor meg...

2022. febr. 4. 08:08
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Minek felét? Rezsi és kaja? Az tényleg úgy korrekt.

Viszont az nem, hogy nem szólhatsz bele semmibe. Nyilván olyan dolgokba normális, hogy nem szólhatsz bele, ami nagyobb változtatás, hiszen mégsem a te házad, nem várhatod, hogy alakítson ki amerikai konyhát. De abba, hogy a párnahuzatnak milyen a színe, meg hogy ki mikor megy vendégségbe... baromi gáz hozzáállás.

Nálam lakunk, mindenről kikérem a párom véleményét. Ha ide akarok hívni valakit, akkor is: attól még, hogy jogilag az enyém, azt akarom, hogy ő is az otthonának érezze. Ami azt is jelenti, hogy nem kell eltűrnie akárkit akármikor a privát szférájában...

2022. febr. 4. 08:19
 13/20 anonim ***** válasza:
63%
4-es, látom, levetted a lényeget.
2022. febr. 4. 09:40
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, szakíts. Ilyennel akkor sem állnék össze, ha semmit nem kellene fizetnem.
2022. febr. 4. 09:42
 15/20 anonim ***** válasza:
31%
Hat altalaban aki bekoltozik az alkalmazkodik. Volt h en is igy tettem.
2022. febr. 4. 11:31
 16/20 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem az lehet a jó megoldás, hogy hozzád költöztök, kedves kérdező. Nálad otthonosabban éreznéd saját magad és az ilyen vitahelyzet fel sem merülhetne.
2022. febr. 4. 13:09
 17/20 A kérdező kommentje:

A lakás albérlet Budán, aminek a felét nem.tudnám kifizetni.

Mindendbe beszállnék amennyire csak tudok, de akkor sem.tartom korrektnek, hogy semmibe nincs beleszólásom ott, ahol elvileg én is otthon vagyok.

Velem semmit nem beszél meg, csak tények elé állít pl , hogy pénteken este ,akkor jönnek xy-nék vacsorára.

Ha azt mondanám , h nincs hozzá kedvem, akkor azzal jönne, h nem illünk össze.

2022. márc. 15. 13:22
 18/20 anonim ***** válasza:
69%

17

Igen...ezek szerint nem illetek össze! Én pl nem szeretek rabszolga lenni. Te ugy latszik igen

2022. márc. 15. 14:01
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hogy a fél albérletet kellene fizetned, ami nem futja a keretedből. És cserébe semmibe nem szólhatnál bele. Na, hát ne költözz össze vele, ez egy barom. Később sokkal rosszabb lesz a helyzet, most még bőven kiszállhatsz.
2022. márc. 15. 15:06
 20/20 anonim ***** válasza:

"Én nekem ez így nem jó..és igy nem érzem magam egyenrangu patrnernek"

Akkor ne költözz oda. Ilyen egyszerű.

2022. márc. 16. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!