Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek van jövője ennek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van jövője ennek a kapcsolatnak?

Figyelt kérdés

Két éve vagyunk együtt a barátommal, de már ismerkedéskor kiderült, hogy nagyon különbözünk ami eddig nem is volt zavaró...eddig

Nagyon szeretjük egymást, viszont én sokkal komolyabb emberre vágyom. Neki nincsenek kimondottan céljai (ha vannak, azok inkább ábrándozások, amiket sosem valósít meg - holott megtehetné), megelégszik az életével, munkájával (amiről elég sokat panaszkodik egyébként). Én vele szemben rengeteg ambícióval és céllal rendelkezem, kialakult jövőképem van, és sok mindenben szeretnék fejlődni, tudom mit szeretnék elérni az életben és teszek is érte. Mindig azt mondja, hogy támogat a terveimben, de ha be akarom avatni érdeklődően meghallgat, csak aztán olyan válaszokat kapok, hogy "te tudod", "én ehhez nem értek", "ezért vagy mindig fáradt", "túlhajtod magad", stb.

Nem érzem már azt a harmóniát, illetve sok helyzetben gyerekesen tud viselkedni. Tudom, én pedig elég "koravén" vagyok.

Mostanában kezdtem érezni, hogy a jövőben nem ilyen szintű kapcsolatot szeretnék, mégis ha arra gondolok, hogy szakítunk elszorul a torkom és a sírás kerülget, hiszen fájna elveszítenem Őt.

Volt már valakinek ilyen kettős érzése?

23/N 25/F

2022. febr. 3. 12:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Igazából ha törődő és rendes akkor szerintem így jobban jársz.

Ha 2 ambiciózus ember van együtt az sem jobb. Mert annak mindig az a vége, hogy alig van idejük egymásra. A jó kapcsolatok igazából akkor alakulnak ki mikor csak az egyik fél karrierista, így a másik tud alkalmazkodni hozzá.

Hogy nem támogató?

Hát figyu, elégedett az életével és nem mindig élvezi, hogy túl hajtod magad és kifáradsz.

Igazából nem értem ez miért olyan nagy probléma. Mármint a te céljaid. Te fogod látni az eredményeit. Viszont ő csak azt látja, hogy kidolgozod a beled, őt magát a cél nem annyira érdekli, így érthető, hogy aggódik.

Olyan férfi aki meg élvezni és támogatni fog abban, hogy túl hajtsd magad nem igazán van. Max sugarboy-ok.

Nekem is mondja barátnőm, hogy jaj nem vagyok támogató a terveiben, hogy sok pénzt keressen.(Aminek nagy része az, hogy 12 órában fogja magát kihajtani munkahelyen)

Hát de basszus, nem érdekel a pénz.

Abban meg, hogy legyen egy munkamániás, karrierista, 12 órát dolgozó feleségem nem túl sok vágyálom van. Viszont neki ez a cél. Nagyon szeretem de nem tudom őszintén támogatni ilyesmiben.

2022. febr. 5. 15:07
 12/13 A kérdező kommentje:
Nagyon érdekes volt a te álláspontodat olvasni, köszönöm szépen!
2022. febr. 5. 16:25
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem partnered semmiben.

Gyakorlatilag totál magányos vagy ebben kapcsolatban. Az érzelmek, szex nem minden.

Semmi nem ambicionálja. Véleménye nincs, vagy egyáltalán nem érdekli. “Te tudod”, vagyis semmi támogatás. Sőt le akar beszélni.

Ez lehúz.

Az ilyen emberre nem lehet kapcsolatot építeni. Hát még egy családot.

2022. febr. 5. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!