Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az ha egy pasi már az 5. randin megemlíti a szexet?
Hm... Szerintem akkor már bőven ideje.
Saját példa: évek óta együtt vagyunk már a párommal, össze is házasodtunk, és tökéletesen megvagyunk, imádjuk egymást, tehát egy teljesen jó kapcsolat... de mégis, annó, amikor megismerkedtünk, a 3. találkozásunk estéjén már ágyban voltunk. És nem azért, mert én valami hatalmas nagy Casanova lennék, hanem egyszerűen mert már a legelső pillanattól fogva éreztük, hogy minket egymásnak szántak.
És, mint mondtam, azóta már több év eltelt, házasok vagyunk, és tökéletesen megvagyunk...
De persze ha te nem érzed úgy a sráccal, hogy ennyire egy húron pendülnétek, akkor persze lehet még az 5. is korai... de NEM azért, mert ötödik, vagy mert akárhányadik, hanem azért, mert TE még nem érzed úgy, hogy itt lenne az idő.
Amikor úgy érzed, akkor - nem előbb, és nem később. De ez nem attól függ, hogy hányadik randi, hanem csakis tőled-tőletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!