Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy változtathatnék egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy változtathatnék egy kapcsolaton, ami kicsit bonyolult nekem?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel együtt jártam, de a nyáron szakított velem. Tartottuk a kapcsolatot smsben, telefonon,1-2x találkoztunk, beszélgettünk. Az egyik alkalommal láttam rajta, hogy sokat szenved hogy közeledjen. Aztán megölelt, megcsókolt. És azóta is ha találkozunk szeretne közeledni. Nem keres magának mást, szép smseket írogat de mindig jön megy nem sűrűn találkozunk. Mit tehetnék? Maradjak vele? Ha újra velem szeretne lenni miért hagyott el akkor? Lehet ezen a kevés találkozáson változtatni?
2010. szept. 10. 15:09
 1/3 anonim ***** válasza:

A barátod valamiért nem volt biztos magában talán volt valami ami eltántorította ami bizonytalanná tette őt abban , hogy veled komolyabb kapcsolatot el tudjon képzelni ezért visszalépett.

De most újra veled szeretne lenni mert rájöhetett, hogy nem kell más neki és téged szeret, de most sem elég biztos magában és szerintem elég félénk típus is lehet.

Szóval ha többet szeretnél lenni vele, többet találkozni, erőltesd te a találkozásokat, mond meg neki, hogy szívesen találkoznál vele ekkor és akkor, és mindig kérdezd meg, hogy mikor jön legközelebb,

"óóó csak akkor nem lehetne már holnapután?"

Bújj te oda hozzá, te hozd olyan helyzetbe, hogy öleljen át, szóval te kezdeményezz. És tudd meg tőle, hogy nincs e valami problémája amitől nem mer belemenni veled egy komolyabb kapcsolatba van e valami visszatartó erő ami ebben őt megakadályozza...

2010. szept. 10. 15:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2010. szept. 10. 17:06
 3/3 anonim ***** válasza:
szívesen!
2010. szept. 10. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!