Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitani akar? Vagy csk egy kicsit húzza az agyam?
te érzed, te látod, hogy hogy mondja azt ki hogy "ezek szerint te ezt akarod"
De nekem erről az ugrott be elsőre, hogy ő azt szeretné, hogy te mond ki, így leveszed a felelőséget róla, és nem lesz büntudata, hisz te is ezt akartad.. szal érted, fordított pszihológia..
Sajnálom..
Én azt sem értem, hogy egy kapcsolatban hogy lehet veszekedés. Én a barátnőmmel már 6 hónapja járok és még semmi veszekedés nem volt, mert nincs miért, annyira jól megvagyunk pedig én olyan vagyok, hogy ha valami gondom van akkor a szemébe mondom.
A sok veszekedés miatt úgyis szét fog menni egy kapcsolat.
elég nyilvánvaló,h mit akar. ennél már csak az lenne egyértelműbb ha azt mondaná h TŰNJ MÁR EL TE HÜLYE NEM IGAZ H NEM ÉRTESZ A SZÓBÓL!!!!
bocs nem bántásnak szántam de annyira nyilvánvaló h azt akarja h lépj már le és hagyd békén..
Hárítani akar. Épp hogy rád nem szól, hogy te mondd ki...pff...elég érdekes lehet a gyerek:S Tedd lapátra minél hamarabb!
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!