Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki milyen gyakran van együtt a párjával?
Sajnos mi elég ritkán, pedig már két éve vagyunk együtt. Az elején nem panaszkodhattam efelől, hiszen volt, hogy heti 4-5 alkalommal is találkoztunk, és bőven megvolt a 3 együttlét is; azonban mostanra már jó, ha csak hétvégente látjuk egymást, és akkor is csak egyszer, nagyon ritkán kétszer szeretkezünk.
Hozzátenném, hogy én ezt nagyon kevesellem, valamint az is rosszul esik, hogy ő megelégszik azzal, ha csak heti 2 alkalommal látjuk egymást, mert az ő szavait idézve: “néha már sok vagyok neki”.
Nem élünk együtt, de mindössze 10 percre lakunk egymástól, mindketten dolgozunk, ugyanakkor a délutánjaink és estéink is szabadok.
18/L, a párom pedig 19/F
❤️ :O 18 évesen dolgozol ? *.*
❤️ Én azt mondom, hogy B tervnek itt vagyok én, ha Pesti vagy :3
Azért nehéz számomra erre a kérdésre válaszolni, mert én 18 évesen 1-2 évre voltam az érettségitől és mikor magam elé képzellek titeket, akkor két gyereket látok, akik még 6-7 évig gimibe és egyetemre járnak és csak utána kezdik a felnőtt életet (és ebben az esetben a tini párkapcsolatok rovatot javasolnám, hozzátéve, hogy tanulás mellett bőven elég hetente kétszer találkozni). A "dolgozunk" engem is megzavar.
Pontosan hány évesen szoktak a környezetetekben gyereket szülni? Milyen végzettségetek van és lesz?
Kedved utolsó!
Én dolgozom, és azt elfelejtettem mondani, hogy mellette az érettségit is csinálom, idén végzek.
A párom ezzel ellentétben csak dolgozik.
Mi 70km-re lakunk egymástól, ha nincs egyetem, akkor örülünk, ha péntek kora délutántól hétfő reggelig együtt tudunk tölteni idő, ilyenkor általában 2x szeretkezünk.
Ha szorgalmi időszak van az egyetemen, akkor hétköznap is találkozunk egyszer, illetve a hétvégét is együtt töltjük. Nyárra van időzítve az összeköltözés.
21/N, 24/F
✅ Kislányom ! én azt mondom, hogy nyíltan állj elé - és közöld vele, hogy mit szeretnél !
✅ Ha nem mondod, azt fogja hinni, hogy jól érzed magad a kapcsolatban.
✅ (persze jobb lenne ha házasságon belül történne, mert így lenne helyes :| )
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!