Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értethetném meg vele, ha ennyire más az utunk, akkor jobb lenne, ha elszakadnánk egymástól?
Fél éve a barátom, egy szórakozóhelyen ismeretem meg, ennek ellenére nem felszínes kapcsolat lett belőle. Ő nagyon családcentrikus, ez kiderül a véleményeiből, el is mondta nekem. Itt él, itt dolgozik, nem akar innen elszakadni.
Én viszont most fejezem majd be a sulit, egyből fel szeretnék költözni Budapestre (most egy kisvárosban élünk). Mindig ott szerettem volna élni, mivel jobban szeretem a nagyobb pörgést, illetve eléggé karrier-orientált vagyok - családcentrikus helyett. Neki az 5 éves tervei között házasság, biztonságos családi kuckó, gyermek szerepel. Az én 5 éves terveim között munka a legjobb szinten, anyagiak megerősítése, bulik állnak... Eléggé más életcél, ezért látom, hogy nem lenne a mi kapcsolatunkból semmi. Pláne, ha távkapcsolattá válik, mivel Ő irtózik Budapesttől, ezért nem is jönne velem.
Mondtam neki, hogy legjobb lesz, ha különválunk, akármilyen fájdalmas, mert a kapcsolatunk hosszútávon életképtelen sajnos...
Viszont Ő ezt nem igazán érti meg, azt mondja, hogy akkor is engem akar, már sírt is...
Hogyan értethetném meg vele?
Ő 24 éves.
L/20
Mindegy is, úgysem igaz, amit írtál.
Ráadásul Ő az első barátom.
A végére azért csak kinyökörögted,hogy ez az első barátod.Én is úgy gondolom,hogy a fentiektől függetlenül nem kell leragadni az elsőnél,mert később visszaüthet.Úgy éreznéd hogy hiányzik az,hogy más férfival is kipróbáld a szerelmet.Ez rendszerint így történik azoknál a nőknél,akik hozzámentek az elsőhöz.Azt gondolják hogy valamiről lemaradtak,és kihagytak valamit.Ezért ajánlott a több partner,mielőtt igent mondasz egy férfinak.
Ezt a mostanit nem kéne sokáig ríkatnod,minél előbb átesik a szakításon,annál előbb túlteszi magát rajtad.
Most érzem egy változásom közeleg,forrót érzek mint a penge,szűket mint a forgóajtó....
bye B)
Este megpróbálok vele beszélni, szakítani...
Szeretem Őt, nem akarom felesleges fájdalomnak kitenni. Jóval pörgősebb vagyok, főleg, ha felkerülök Pestre, ahol több a bulilehetőség... Na szóval, nem akarom megcsalni, nem érdemli meg.
Inkább szakítok ma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!