Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még esély így?
Nem nincs ertelme.. sajnalod oke
Boldog vagy ? Nem
Mi az istenert vagy olyannal aki nem tesz boldogga.. kicsit tedd mar magad elorebb nala basszus.. magadnak te legyel az elso
Ha nem vagy boldog
Lepj ki
Ennyi
Ahhoz, hogy megbeszéld a problémát, mind a két félnek akarnia kell azt a megbeszélést. Ha ő nem akarja, akkor nincs más, mint szakítani vele. Emberileg sajnálhatod és maradhattok baráti viszonyban, de párkapcsolatként ez nem fog működni.
Még az is lehet, hogy igazából ő is szakítani akar, csak képtelen rá. Vagy egyszerűen ingyenszállásnak használ, amikor itthon van - az állandó veszekedés neki sem lehet jó, és ő sem lehet ebben boldog...
Örök törvény= ha nem velem beszéli meg, akkor az azt jelenti, hogy mással. Ha nem velem szexel, akkor az azt jelenti, hogy mással.
Amikor itthon van, nálad landol, ez neki így kényelmes, nem kell külön lakást bérelnie, van, aki mos, főz, takarít utána. Aztán 3 hét, amikor külföldön éli a saját életét, ahol szintén van egy ilyen kapcsolata.
Én megszerezném tőle a kinti címét, óvatosan és trükkösen, és meglepném egy váratlan látogatással. Esélyes, hogy kettős életet él már régóta. Még az is, hogy ott már gyerek is van.
Ha 3 hetenként sincs szex, akkor már semmi sincs.
Ez a tartós távkapcsolatok törvényszerű kifutása.
Lépj ki, minél előbb, hogy minél kevesebb sérüléssel tudj egészséges, új életet kezdeni.
Rakd ki! Te már csak szállásadó vagy, ráadásul ingyen!
Azért nem beszél róla, mert akkor költöznie kell.
Mire legközelebb jönne, összecsomagolnék, zárat lecserélném, aztán jöhet a holmijáért, amikor tanúkkal, nem vagyok egyedül.
5 éve együtt élünk, semmibe vesz, és még megbeszélni sem hajlandó?!
Rajtam élősködik. Kifelé! Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!