Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavarnak ezek a dolgok. Velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarnak ezek a dolgok. Velem van a baj?

Figyelt kérdés

Barátnőm még egyetemista, én pedig egy komoly kapcsolatot szeretnék, később házassággal, gyerekkel.

Nem mondom azt, hogy a barátnőm nem alkalmas erre, de a helyzete akkor is kezd zavarni. Pontosan az, hogy rendszeres bulik vannak, összetartóak a szaktársak, stb. Ne értsetek félre, ez jó dolog. Viszont vannak olyan férfiak így körülötte, akik jobban az élete részesei, akikkel elmegy bulizni nélkülem, akikkel tanul, és akiknek bejön. És bár nem akar tőlük semmit, néha mégis úgy érzem, hogy közelebb áll hozzájuk, mint hozzám. Én amikor régebben egyetemistaként párkapcsolatba kerültem valakivel, akkor a bulizás oldalt visszavettem az akkori barátnőm javára. Ezt nem várom el, de így másodiknak érzem magam, és kezd egyre több szorongással járni nekem ez a kapcsolat.

Voltatok már ilyen helyzetben? Minden egyetemista lánynál ugyanilyen problémák jönnének elő? Jogosan zavar ez?

2022. jan. 28. 14:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, amiket leírsz azok valóban gáz dolgok.

De még mindig nem azért van, mert egyetemista vagy mert a csoporttársai a barátai.

Ez két külön dolog.

Amit én ebből leszűrök:

1. Nem kommunikáltok megfelelően.

2. Nem vagy neki (elég) fontos.

Szóval nem az egyetemmel/bulival/szaktársakkal van a baj. Szamos egyetemista él normális kapcsolatban. Ahol semmi ilyen nem baj. Csak ők akarnak is.

Nem vagy neki elég fontos, ennyi.

2022. jan. 28. 16:21
 12/19 anonim ***** válasza:
36%

"És bár nem akar tőlük semmit, néha mégis úgy érzem, hogy közelebb áll hozzájuk, mint hozzám."

Félrejár a barátnőd.Persze megbízhatsz benne,ezt senki sem tiltja,csak ne lepődj meg,ha kiderülnek majd ilyen dolgok.

2022. jan. 28. 16:47
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem vagy neki elég fontos.
2022. jan. 28. 17:28
 14/19 anonim ***** válasza:
48%

Egy egyetemistaval akarsz családot ? Ha normális 20 évesen nem szulni akar.

Igen bulizik ez a korosztály erről szól

2022. jan. 28. 17:42
 15/19 anonim ***** válasza:
36%

Egyetemista, 19 éves lányként, 4 éves kapcsolatban azt állítom, hogy ez normális. Én is a barátommal tervezem a jövőmet, nem cserélném le senkire, DE ki szeretném élvezni az egyetemi élet nem csak tanulós részét is. Nekem a barátom az első, de mivel ő is egyetemista, mindketten dolgozunk mellette, így alapból nehéz összehozni azt, hogy minőségi időt töltsünk együtt. Én is szeretek bulizni, a társasággal lenni, de mi úgy vágtunk neki ezeknek az éveknek, hogy a tanulás az első, illetve hasznos lenne barátságokat is kötni.

Úgy gondolom, hogy az érzéseidet meg kellene osztanod vele, de magamból kiindulva nincs neki pasija, egyszerűen kiélvezi azt, hogy szabad(abb) és fiatal:) egyébként mikor bulizzon, majd 2 gyerek mellett? :D

2022. jan. 28. 18:23
 16/19 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
15: Ez oké, de ha megbeszélitek előzetesen a pároddal, hogy pl. megnézitek az új éttermet ami nyílt, gyanítom hogy nem a csoporttársaiddal mégy el előzetesen. Meg azért a párod nem alacsony prioritást kapott. Nálatok azért ott van az törekvés az arany középút megtalálására - mégha nem is egyszerű. Ezzel szemben a kérdezőéknél a kérdező AUTOMATIKUSAN a lista legvégén kullog.
2022. jan. 28. 18:32
 17/19 anonim ***** válasza:
48%

16: bocsi, csak a fő kérdést láttam.

De egyébként ettől függetlenül még mindig azt mondom, h beszéljen a barátnőjével, mert az, hogy ő mit érez, az nem jelenti azt, hogy a másik fél azt tudja is. Kommunikáció, tudjátok...

Na meg tényleg érdekes, itt nem azon van a hangsúly, hogy a lány egyetemista, hanem azon, hogy bulizik és nem foglalkozik különösebben a barátjával, akkor így szeretnél tőle csaladot? Nem tudom, hogy mióta vagytok együtt, de gondolom ez nem újdonság, már korábban is felhozhattad volna, hogy töltsetek több időt együtt.

2022. jan. 28. 18:44
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Én megértelek. Szerintem éretlen még, keresi a helyét a világban.
2022. jan. 28. 19:26
 19/19 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem jogos 😄

Nem is ertem miert engeded el

Csaladalapitasra is alkalmatlan egyenlore

Majd ha felfogja h neki vagy otthon a helye estenkent vagy veled bulizzon

Fiu ismerosoket hanyagolja..stb

Megerdemled,mert hagyod neki😀

Nokent irtam..

2022. jan. 29. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!