Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam meg a páromnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg a páromnak, ha a szüleim nem engedik az összeköltözést?

Figyelt kérdés
Nemsokára terveztük volna, hogy összeköltözünk, de a szüleim nem örülnek nek neki, nem igazán értik, hogy miért most, miért jobb nekem ott stb. 2 éve vagyunk együtt, nem saját lakásba költöznénk hanem albiba, és a tesó is ott van még egy darabig. A párom nagyon szeretné, én viszont nem így képzeltem el, és annak ellenére h akarom, de szívesebben költöznék össze csak ketten és ha új lakás stb, ami amugy sincs nagyon messze, hónapok kérdése. elmúltam már 18, mondhatnám h pakolok és kész, de én ezt nem így akartam megoldani, h ebből gond legyen itthon, hanem h áldásukat adják. a páromat amugy szeretik. és most nem tudom mit csináljak. ha mégis költözöm akkor itthon lesz a balhé, ha nem akkor meg a párom fog balhézni.
2008. dec. 15. 16:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

1: albit miből fizeted? mert ha magad keresed a rávalót, akkor neked van igazad a szüleiddel szemben

2: milyen pár az olyan aki egy ilyen szülő-gyermek lelki válság miatt balhét csap ki?

2008. dec. 15. 20:39
 12/17 anonim ***** válasza:

oh bocs, nem vettem észre h már válaszoltatok, valahogy későn sikerült a küldés gombra nyomni, szorr

előző

2008. dec. 15. 20:40
 13/17 anonim ***** válasza:

Tehát szerintem abszolút jogos, ha te keresed meg az albira valót, mert az majdhogynem olyan, mintha saját lakásod lenne... a te esetedben most tökéletesen mindegy, hogy albi vagy 30 évig törlesztesz egy lakást a banknak és rettegsz ha 60-ról 70-re emelik a törlesztőrészletet

viszont a párodnak is meg kell azt értenie, hogy neked ezt nehéz megoldani, mert nem vagy szülő ellen lázadó típus, adjon időt nekik

2008. dec. 15. 20:43
 14/17 anonim ***** válasza:
hát mondjuk ne csak te harcolj (a szüleiddel) a párodért hanem ő is érted, és próbáljon meg türelmesebb lenni... ha elmúlik a szerelem hogy éled túl a dührohamokat?
2008. dec. 15. 20:46
 15/17 A kérdező kommentje:
megpróbálom megértetni a párommal. mert a szüleim abba nem szólnak bele, h annyit vagyok nála amennyit akarok, ha néha azt mondom h most 3 napig nem jövök, akkor nem jövök.az meg már majdnem ugyanaz, mert ugyis hazajárnék, csak ő ilyen tervezős típus, és nem örül, ha várnia kell.
2008. dec. 15. 22:41
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Mi az,hogy nem engedik?Tán ők éljék helyetted a saját életedet?!Ha elmúltál 18,vagyis nagykorú vagy és mellette dolgozol is,tehát megkeresed az együttélésre valót,akkor sima ügy.Az ilyen szülők nem képesek elfogadni azt a tényt,h.a lányuk felnőtt.Mondjuk az enyémek is épp ilyenek...
2008. dec. 16. 11:17
 17/17 anonim ***** válasza:
Tény, hogy a kérdező elmúlt 18, de azt nem írta, h 1 hónappal, vagy 10 évvel. Mert ha az előbbi, szerintem igenis hallgatnia kéne a szüleire. Az, h 18 évesen nem rajonganak azért, h elköltözöl és féltenek, teljesen természetes, és nem jelenti azt, h onnan fogsz nyugdíjba menni. Mellesleg pedig azt a pár hónapot szerintem ki lehet várni, nem ér annyit, h összevessz a szüleiddel. Írásodból kiderül, h nem tiltanak neked mindent ok nélkül. Ha szakítotok a barátoddal, csak rájuk számíthatsz majd, csak náluk tudsz lakni. Meg amúgyis. Jót akarnak neked, hidd el!
2008. dec. 16. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!