Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
34 éves nő és 31 éves férfi kapcsolata. Több fennálló probléma,mi lenne a megoldás?Túl kevés szex
A szabadidő együtt töltése is bajos, ez a műszakozás kinyír, éjszakás után főleg. Szóba került, amikor panaszkodtam,hogy hagyjam ott nem baj.De ezt nem szeretném pénz nélkül itthon ülni.Csak hát kérdés,ér e ennyit ez a munka........hogy rámegyek én is és a kapcsolatunkban is csak bajt okoz.
Keresek másikat ezt ő is tudja,csak nem egyszerű állást találni. 3 szakma pont elég nekem, továbbit elvégezni nem szeretnék, meg igazából nincs is miből.
Nem új szakma a megoldás mindig. Képzés sem ezt jelenti feltétlenül.
Hanem a saját magad képzése. Lehet munkahelyen belül is megy ha van rá lehetőség. HA úgy dolgozol ha úgy látják akkor ki tudnak emelni.
Céges oktatások.
Látod mi az igény az elvárás, hogy feljebb tudj lépni, és ne kelljen 3 műszakban dolgozni. Hanem 2 vagy 1 műszakban.
Vagy másik munkahely. De ezeket te látod.
Egy nyelv tanulása is tud dobni a munkahelyi értékeden.
A korábban tanultam de nem mentem vele semmire és ezért nem csinálok semmit hibás gondolat. Középiskolában lófütyüt se tanítanak, azzal ki lehet törölni kb. A folyton frissítjük és folyton elfelejtjük meg idő kidobás amiből jelenleg ugye kevés van.
Lényeg hogy válj értékesebb munkaerővé a cégek számára, azért többet fizetnek. A bemész és megcsinálod amit mondanak az kevés. Erre a legtöbb ember alkalmas...
Ház körüli mukákon is gondolkodj el, illetve az elektronika mellőzésén is. Vagy drasztikus csökentésén. Ne szórakozásra használd.
Együtt éltek?
Amúgy mi lenne a megoldás szerinted?
Többet kell szexelni, és ennyi.
Írom ezt nőként. Én még sose voltam annyira fáradt, hogy széttett lábbal ne tudjak hanyatt feküdni. 😂🙈🙊 Párom is tudja, hogy ha rottyon vagyok, akkor egy gyors menetre vagyok kapható maximum, és legközelebb bepótoljuk. Ami nem azt jelenti, hogy nekem nem esik jól!
Sokan vannak úgy együttélve, hogy á, ma fáradt vagyok, majd szexelünk holnap. Aztán azt veszi észre, hogy két hete nem volt semmi.
Igenis arra van időd, ami fontos! Egy átlagos szex időtartama 20-30 perc, hiába hazudozik róla mindenki, hogy ő órákig is... Nem hiszem, hogy plusz 20 perc alvás mentene meg a fáradtságtól. Pláne ha az inkább csak 10...
Tegyetek érte, hogy megjöjjön a kedved! Egy kis masszázs, egy közös zuhany, stb. Ezekből nálunk garantáltan szex lesz a végén.
14 Nekem ha fizikailag nem bírom, nem olyan. Már azon gondolkodom,hogy kivizsgáltatom magam, mert más is dolgozik műszakban fizikai munkát, vagy ők is annyira nem bírják ? Bár mondjuk minden ember más...
Nekem nem csak annyi a szex,hogy hanyatt fekszek 20 percet.
"Én még sose voltam annyira fáradt, hogy széttett lábbal ne tudjak hanyatt feküdni."
De romcsi... hát én menekülnék, ha csak gechiputtony lennék, és a páromat ez nem zavarná.
Nagyon sajnálatos ez a te helyzeted, és komolyan mondom, hogy majdnem könnyeket csalt a szemembe.
A fizikai munka, a kevés alvás, sajnos kikészíti az embert.
Az éjszakázásról meg ne is beszéljünk.
Pontosan tudom milyen ez. Én is éjszakázom heti kettőt, bár csak részben fizikai.
Ha reggel 6-7 óra tájban fekszem le, akkor 13 óra körül kelek, de olyan mintha baltával fejbe vágtak volna.
Elvan cseszve az egész nap.
A kivizsgálás egyébként nem hülye gondolat. Én is nagyon fáradékony voltam, de én magamtól jöttem rá bizonyos dolgokra.
Én nem iszom kávét, ezért koffein tablettát szedek. Ezt fokozom még cinkkel, magnéziummal. Mindegyikből szervest, jól hasznosulót.
Ezek nálam sokat segítettek. Jobb lett a közérzetem, és nem vagyok annyira fáradékony.
Én mondjuk minden este futok még ezek mellett, de nálad ez sajnos tárgytalan, a sok munka miatt.
A lényeg, hogy ha adódik valami más munka, akkor ezt abban a pillanatban hagyd ott szerintem.
Ez a munkarend jobb nem lesz, ez csak teljesen kifog meríteni.
A másik pedig az, hogy nem értek egyet azzal, hogy a nőnek csak feküdnie kell az ágyon szétett lábakkal.
/Ezt egy felfujhatós guminő is tudja./
Persze néha ez is jó, ha a férfi nagyon szereti a testi kényeztetést. /Ez nem azonos a fizikai behatolással./
Többségében viszont az a jó, ha a nő aktív résztvevője az eggyütt létnek. Gondolom te is erre törekednél elsősorban, és ebben igazad is van, hisz ez lenne a normális
Drukkolok neked nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!