Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A COVID alatt a barátom vállalkozást indított, sajnos nem indult be úgy, ahogy gondolta, és jelenleg az én feladatom a pénzkeresés. Albérletben lakunk, a félretett pénzem pedig feléltük. Az idegeim is rámennek kérlek adjatok tanácsot, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
A barátom nem foglalkozik ezzel, de én sokat szorongok ez miatt, mert tudom, senki nem fog segíteni a jövőben sem. Nem érzem jól magam, a barátomon nem veszem észre, hogy ezeket érzelmileg pótolná. Azt hiszem inkább ez bánt, hogy egyedül az én problémám. Egyetemet sem tudtam elvégezni, mert dolgoznom kellett. 25 éves vagyok és minden igyekezetemmel azon vagyok, hogy megteremtsek egy normális életet.2022. jan. 21. 18:19
11/13 anonim válasza:
1. Szakítanék.
2. Visszairatkoznék egyetemre levelezőre.
3. Magamra dolgoznék és spórolnék.
Ahogy ezt mind meg is tettem konkrétan.
Miért nem tiszteled magad annyira, hogy meglépd, ami nyilvánvaló?
12/13 anonim válasza:
Miért nem dobtad még ki? Elbxta az összes pénzét, ami egy dolog, ostobaság, de ez van, viszont mellette már nettó lusta is. Élvezi, hogy eltartod, és nem fog változni.
13/13 anonim válasza:
Teljesen élhetetlen a pasid. Többre jutsz az életben, ha külön folytatjátok, de szerintem ezt te is érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!