Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ezt így?

Figyelt kérdés

Régóta téma köztünk a babavállalás. Még a kapcsolatunk korábbi szakaszán elő előjőtt csak. Alapból mindketten terveztük, bár ő hamarabb érezte magát késznek rá.

Sokszor úgy kommunikálta ezt h azt az érzetet keltette bennem h gyerek legyen, a többi nem lényeg.

Mostmár napi téma a gyerek. Ilyenkor jön a sokat bizonyítottam neked,meg úgy szeretlek ahogy vagy stb..

De tegnap este amit mondott az mindent vitt,és meginkabb meginogtam:

azt mondta h gyerek az álma és nemtud lemondani róla( ezt tudom),de azt is hozzá tette h ha nem akarok akkor apasági nyilatkozatot se kell tennem..

8éves kapcsolat

2022. jan. 19. 11:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
33%
Ő mindenképp akar egy gyereket, akár csak magának. Az se baj, ha nem lesz apja ezek szerint. Óva intenélek ettől, bár gondolom te is így látod. Egyrészt ő ha magának akar gyereket, de együtt válallnátok, lehet oda se férnél a gyerekhez. Másrészt hiába nem teszel apasági nyilatkozatot, ha később perelni akar gyerektartásért, akkor tesztelni kell tiéd-e a gyerek és onnantól te vagy az apja mindenképp, a kötelességekkel együtt.
2022. jan. 19. 12:01
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ehhez már nagyon elkeseredettnek kell lenni, nyilván ez nem így működik.

Miért nem szakítotok, és kerestek olyan partnert, akivel egyezik a gyerekvállalásról az elképzelésetek? 8 éve szédíted?

2022. jan. 19. 12:08
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán értem az egészet, hogy őszinte legyek. A legelején szóba került, hogy akar. 8 év után nyilván már nagyon idejének érezné. Ha te nem akarsz, francért nem szakítottál már az elején? Ha meg belementél, akkor most mi a kérdés? Ő tiszta lapokkal játszott, mostanra nyilván elkeseredett egy kicsit, és kiborult. De hogy neked mi bajod van, arról fogalmam sincs.
2022. jan. 19. 12:12
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

8 éve b_szod át a fejét, persze, hogy elkeseredett. Ha nem akarsz gyereket, akkor mond meg neki.

Én magam sem akarok gyereket, de ezt nem is titkoltam soha. Az ilyen mocskokon, akik képesek akár addig is hülyíteni egy nőt amíg az kicsúszik az időből, át kéne párszor menni kombájnnal.

2022. jan. 19. 12:34
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Miért gondolja mindenki azt, hogy a kérdező csak hülyitette? Igenis van hogy tervezzük, de nem jön el az a bizonyos vágy. Akár változhat az ember véleménye is az idő múlásával.
2022. jan. 19. 15:14
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
5-ös Azért, mert akkor illene szólni. Ilyenkor inkább arról van szó, hogy vele nem akar gyereket, és gerinces ember ezt belátja, és tovább lép, hogy a másik megvalósíthassa a vágyait.
2022. jan. 19. 15:43
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Gerinces ember nem fenyegeti meg a pasiját, hogy így vagy úgy de teherbeejteti magát.
2022. jan. 19. 15:59
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom te még szöveget sem tudsz értelmezni, utolsó?
2022. jan. 19. 16:59
 9/14 A kérdező kommentje:

Nem hülyítettem senkit mert mindig elmondtam amit éreztem. Mellesleg nem tartottam magam mellett és tudta h ha nem tud várni tovább, számíthat, elfogadom.

Azt is tudta nekem " mi számít és mit nézek" h a párom milyen mielőtt gyereket vállalok és tudta h mi az amiben változni kell

2022. jan. 19. 17:38
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
9-es Miben kellene változnia?
2022. jan. 19. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!