Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tartsak kis szünetet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tartsak kis szünetet a párkapcsolatomban úgy hogy a másik ne sértődjön meg?

Figyelt kérdés
2022. jan. 18. 14:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
Párkapcsolatban nincs szünet... Hány éves vagy, 15?
2022. jan. 18. 14:58
 2/13 anonim ***** válasza:
68%
Sehogy, szünettel az jön aki gyáva egyenesen szakítani. Nőj fel, ha már a felnőtt kategóriába írtad illene felnőtt módon kezelned a problémáid - vagy megbeszélitek és dűlőre juttok, vagy szépen elbúcsúztok egymástól.
2022. jan. 18. 15:01
 3/13 anonim ***** válasza:
68%
Szünet = mással akarok dugni, de nem akarom, hogy lelkiismeretfurdalásom legyen.
2022. jan. 18. 15:08
 4/13 A kérdező kommentje:
Jézusom! Lehet csak kell egy kis levegő! Még hogy én vagyok gyerek! Sok sértődékeny egós ember!
2022. jan. 18. 15:15
 5/13 anonim ***** válasza:
80%
Nem kell szünet ahhoz, hogy az ember levegőhöz jusson, normális kapcsolatban van bőven hely énidőnek és külön programoknak is. A szünet a gyávaság és az éretlenség bizonyítéka, mondjuk a kommented alapján egy óvodás érettebb nálad, szóval nem lep meg, hogy ilyen alja taktikákhoz folyamodnál.
2022. jan. 18. 15:20
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem értem miért kell sértegetni! Csak fel tettem egy kérdést. Nem értem miért érzed magad sértve!
2022. jan. 18. 15:54
 7/13 anonim ***** válasza:
42%
Akk kér a nő szünetet ha dugni akar valakivel, te kivel?
2022. jan. 18. 16:10
 8/13 A kérdező kommentje:
Mindenki magából indul ki...
2022. jan. 18. 16:14
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
De benned szeretne végetérni
2022. jan. 18. 16:23
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Úgy, hogy nem úgy adod elő, hogy szünetet akarsz, ha tényleg csak levegő kell, ergo túlzottan rádakaszkodott, hanem elmondod, hogy szereted még, vele akarsz lenni, de hagyjon neked teret. Ha nekem vki a szünettartós baromsággal jön, akkor 2 dolog jut az eszembe:

- nem biztos már, hogy velem akar lenni, de f..ik attól, hogy elhagyom, mert lehet, nem marad más (akkor meg ne maradjon már velem, ha azért akar maradni, mert ha ló nincs, jó a szamár is)

- dugni akar másokkal úgy, hogy engem nem veszít el (az meg utolsó aljadék szint)

szóval lapát lenne és igenis megsértődnék rá, mert nem kezel engem emberként és egyenlő félként ilyenkor

2022. jan. 18. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!