Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet kiszabadulni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kiszabadulni egy párkapcsolatból, ahol érzelmileg zsarolnak?

Figyelt kérdés

Háttér történet:

Már az elején furcsa volt, amikor még csak pár napja beszélgettünk, de ő úgy állított be a családjának, a barátainak és a munkahelyén mintha már együtt is lennénk. Én ennél kicsit lassabb voltam, szerettem volna jobban megismerni azt az embert akivel kapcsolatot kezdek, ezért nem híreszteltem és mondtam ki, hogy a barátom. Egy hónap után még mindig nem voltam biztos, hogy akarom-e ezt, de mielőtt bármit is lépni tudtam volna közölte, ha nem kötelezem el magam hozzá azonnal, akkor ő megöli magát. Még nem voltam ilyen helyzetben, és nem tudtam mennyire gondolta komolyan, szóval beleegyeztem a kapcsolatba.

Állítólag nem féltékeny, és bízik bennem, de ha nem vagyunk együtt, állandóan üzengetni kell vele, vagy telefonálni, képet küldeni, videó hívás stb. Ezt nem mindig volt kedvem/időm csinálni olyan mértékben, ahogy ő elvárta volna, ezért egy idő után megint előjött az öngyilkosság ötlete nála. De emellett elég gyakran hisztizett be néha ok nélkül is. Volt olyan hogy ő bántott meg engem, és amikor elsírtam magam még ő volt kiakadva és olyan dramatikusan adta elő a helyzetét, hogy a végén nekem kellett őt vigasztalni.

Egyszer úgy döntöttem, hogy a heti gyakoriságú hisztinek úgy vethetek véget, ha minden kívánságának eleget teszek, tehát annyit üzengetek meg telefonálok vele, amennyit csak ő akar, még akkor is ha ez a tanulmányaim rovására megy. Ezután csak még többet követelt és már napi szinten volt hiszti és öngyilkolási fenyegetés. Mindegy mit mondtam az baj volt, ha nem mondtam semmit, akkor az is. Ennek az lett a vége, hogy beletörődve minden lehetséges következménye, azt mondtam neki egyszer, hogy jól van hajrá, ölje meg magát, és otthagytam. Persze nyilván nem tette. Ezután pár hétig nyugalom volt, és rengeteg ígéret, hogy soha többé nem lesz ilyen, és mostantól minden más lesz, hisz én vagyok élete szerelme és értelme, és nem veszíthet el.

De sajnos egyszerűen nem tudok bízni benne ezek után, nem akarom ezt vele folytatni, félek ez csak rosszabb lesz, sőt már attól is tartok, hogy engem is bántani fog egyszer.

Pár napja leültem vele, és elmondtam ezeket hasonlóan, és hogy nem szeretném ezt folytatni, gondoltam ember módjára el tudjuk ezt intézni. Szerinte amiket felsoroltam nem elég jó okok a szakításhoz. Persze úgy végződött, hogy miután ordítozott velem, hogy el ne merjem hagyni, felálltam és elindultam az ajtó felé, ő odaugrott és kést szorított a gyomrához. Addig nem engedett el, ameddig azt nem mondtam, hogy adok még egy esélyt.

Ezek után már tudom, hogy nem normális, de mégis mit tudok tenni?

2022. jan. 18. 00:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
86%
Szakíts vele azzal, hogy természetesen elmész a temetésére egy igényes koszorúval.
2022. jan. 18. 11:14
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Szakítás.
2022. jan. 19. 14:08
 13/13 anonim válasza:
100%
Nekem volt 2 párkapcsolatom is amibe evvel próbáltak fenyegetni. Meg öli magát engem ez nem hat meg. Mindig azt mondom, hogy jó tedd meg. Mind 2 pasi él még :D a 2. Pasi fotót is küldött, hogy 100 szem frontint vett be. Mondtam, hogy egészségedre. És mint ki derült le se nyelte csak ki köpte. Engem ezzel sohase tudtak zsarolni aki hülye az tegye meg úgy vagyok vele. Vidd azt jobb, ha tudod, hogy aki mondja az sohase teszi meg. Ezzel csak téged akar magához láncolni. Aki tényleg öngyilkos az nem közli előre, nem hív fel előtte max hagy egy búcsú levelet a hullája mellett és mire észbe kapsz halott anélkül, hogy tudtál volna róla. Amelyik kutya ugat az nem harap. :) Ne félj elhagyni sokkal boldogabb leszel nélküle.
2022. jan. 23. 03:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!