Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinálnál, ha kiderülne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnál, ha kiderülne a párodról, hogy felment Tinderre?

Figyelt kérdés

Eddig minden szuper volt a kapcsolatunkban, maximális volt a bizalom, néha használjuk is egymás telefonját, ha úgy adódik, viszont éppen így sikerült meglátnom a párom SMS-ei között, hogy letöltötte a Tindert) mi is amúgy Tinderen ismerkedtünk meg), de már le volt törölve. Mikor kérdeztem, hogy miért, azt mondta hogy nem tudja, csak unatkozott, amúgy nem akart ismerkedni, de volt

hogy valakit jobbra húzott és matchelt is. Egyszerűen nem értem miért! Azóta elvileg törölte a profilt, amit elhiszek neki, mert minek mondta el volna hogy matchelt valakivel. Mit tennétek a helyemben?

2022. jan. 16. 22:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
26%
Beszélnék vele, aztán szakítanék.
2022. jan. 16. 22:44
 2/18 anonim ***** válasza:
80%
matchelnék vele és megdugnám
2022. jan. 16. 22:51
 3/18 anonim ***** válasza:
27%
Ha az én páromról kiderülne, akkor semmit, illetve lehet hogy együtt sasolnánk, milyen fajankók próbálják felszedni. De hogy neked mit kellene csinálni, azt nem tudom.
2022. jan. 16. 22:53
 4/18 anonim ***** válasza:
74%

Ha tényleg csak unatkozott és nem is igazán használta, sőt ha már le is törölte és maximális a bizalom, akkor csak elmondanám neki, hogy rosszul esett és megbeszélném vele.

Főleg, ha meg is engedi, hogy belenézz a telefonjába, nem hiszem, hogy annyira titkolózni szeretne, bár ki tudja.

Az én párom is tinderezett, ő csak "barátokat" keresett, amit én naivan el is hittem. Én is letöltöttem, amiből hatalmas vita lett persze, de megismertem valakit és otthagytam :D

2022. jan. 16. 22:54
 5/18 anonim ***** válasza:
97%
kuka
2022. jan. 16. 22:54
 6/18 anonim ***** válasza:
89%

Kamu női profillal megnézném, mit csinál ott. Talán egy randit is leszerveznék.

De egyébként 99%, hogy néhány órája lenne eltakarodni.

2022. jan. 16. 22:56
 7/18 anonim ***** válasza:
25%
#6 honnan tudod h a faszi tinderezik? Csak kérdezem :D
2022. jan. 16. 23:04
 8/18 anonim ***** válasza:
70%
Faszi unalomból nem tinderezik,matche meg nincs szoval itt a csaj a főhős akit azonnali hatállyal ideje eltávolitani aztán unatkozzon a jóédesbe :D
2022. jan. 16. 23:05
 9/18 anonim ***** válasza:
98%
Én ezért szakítottam, kevés vagy neki!
2022. jan. 16. 23:08
 10/18 anonim ***** válasza:
80%

7

Azt kérdezte, hogy én mit csinálnék. Mivel nő vagyok és a párom heteró, női profillal nézném meg.

Tudom, hogy mást akartál rám bizonyítani, de nem sikerült sajnos.

2022. jan. 16. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!