Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmet zavarja, hogy vannak lánybarátaim?
Amikor találkozok egy adott lánybarátommal, mindig írogat, hogy mit csinálunk meg hogy felmentünk e hozzá (volt rá példa, hogy felmentünk hozzá mint, hogy kint fagyoskodjunk).stb. stb. Azt mondta fura neki meg zavarja, hogy én más lányoknál vagyok.
Múltkor egy másik lánybarátom megkérdezte, hogy nálam aludhat e, mert lekéste a buszát és nem tud hazamenni. Barátnőm, akkor pont nálam aludt és ő is belement, hogy ott aludjunk. Van egy nagy ágyam és keresztben aludtunk én a szélén barátnőm középen a lánybarátom meg a másik szélén.
Barátnőm előbb ment iskolába a lánybarátomnak később kellett, de elaludt aztán délben ébredtünk fel (munkakereső vagyok így nem kellett mennem sehova).
Megkajáltunk utána elindítottam egy filmet néztük egy darabig aztán lánybarátom ment is haza. Nem történt az égvilágon semmi, nem csalnám meg barátnőmet.
Elmondtam neki, hogy mi meg, hogy volt én bolond gondolván nem csináltam semmi rosszat és megsértődött barátnőm, hogy én más lány mellett aludtam (kb 1,5 méter volt köztünk). Aztán meg azon, hogy mi együtt filmeztünk és, hogy ugyan azt csináljuk mint amit vele szoktunk annyi kivétellel, hogy nem csókolózunk. Semmi oka nem lenne a féltékenységre, heti 7 napból 5 napot együtt vagyunk, mindent megadok neki és szeretem, imádom. De nem fogom egy lánybarátommal sem megszakítani a kapcsolatot. Szerintetek mi tévő legyek? Ez már nem az első alkalom és valahogy nem igazán esik jól felőle, hogy ennyire nem bízik meg bennem. (Persze azt mondja, hogy megbízik…)
Engem is zavarna, ha a barátnőm a barátjaival (is) szórakozna. Nagyon fennáll a megcsalás veszélye. Főleg nem engedném, hogy ő aludjon középen.
Ffi.
Ez tényleg k.rva gáz:D
Gondolom téged cseppet sem zavarna, ha a fiúbaratokkal aludna egy ágyban:D
24 éve vagyok férjnél, összebarátkoztam egy férfivel, elmeséltem a férjemnek milyen jókat dumálunk, facen ismerősök lettünk, írtunk messengeren, mutattam a férjemnek is. Nem volt köztünk semmi, csak barátság.
A férjem megállította a férfit az utcán, hogy nem szeretné ha beszélgetnék, és többet ne is írjon nekem.
Pedig én őszintén elmondtam mindent a férjemnek.
7 vagyok. Igazad van 8 #.
Nagyon féltékeny. Olyan mintha börtönben élnék. Azt hiszi a tulajdona vagyok, birtokol.
Hát amit ti műveltek barátság címszó alatt, az bocs, de a legtöbb normális embernek sok lenne. Nekem is vannak ellenkező nemű barátaim, nem így járok el velük szemben, mikor van párom. Sokkal nagyobb a transzparencia.
Szegény lány csak annyit lát ebből, hogy random pitsákkal héderezel, akikkel kiközösíted őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!