Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha megismerkednél egy pasival, s mikor komolyra fordul, bevallaná, hogy csak havi nettó félmilliót keres?
" Ja a kerdesed is amugy provokativ a nőkre nézve.
Aki pénztárca alapján választ társat az önmagát is becsapja."
Nem provativ, sok no ilyen, de minnél hamarabb derül ez ki, annál jobb
Azt hiszitek amugy, hogy nincsenek ilyen nők, meg a netto 500k olyan sok. Hat ez fugg attol is ki hogy el, mennyi koltsege van stb.
Illetve en ismerek olyan gyari munkas fiatal csajt aki ezt az osszeget, elmondasa szerint kevesli :)
Ez még önmagában semmit nem jelent
Volt egy exem aki 450-et hozott haza aztán kifolyt a pénz a kezei közül, hát sokat értünk el vele, hónap végén tőlem kért kölcsön, tőlem, aki 250-et keresett akkoriban xd és még emellett volt megtakarításom, neki semmi
A pénzzel tudni kell bánni, nem elég megkeresni
43-as errolbeszéltem. Frocsogsz ugy, hogy nem is ismered a másikat. Ha valamiért spec én visszautasítanálak az ez lenne. Egyébként nem érdekel a pénzed. Fejni képzeld fejtem 13-16 évesen szakmai gyakorlaton méghozzá fejőgéppel tehenet, és még tőggyulladás ellen megengedte a fejőnő, hogy én adjam be a tőgyébe a gyógyszert. Magyarán én segítettem is a tehénnek.
Szóval nagyon udvariasan megkérlek, hogy a sztereotípiáidat, és a sérelmeidet ne vetítsd ki másra, mert leginkább ez a probléma nálad.
Nekem semmi közöm a te gondolataidhoz.
43-as erről beszéltem.
Egyébként ha nem fejtük volna meg a tehenet, akkor szegénynek az probléma lett volna. Én speciel pl. fejési gyakorlaton több mindennel nem értettem egyet.
Szóval a fejés nálam csak ez.
Én nem fejek pénzt.
* 43-as erről beszéltem.
A javító csillag lemaradt.
Ja és a tehénnek a tőgyébe adtam a gyógyszert, nem a fejőnőnek.
Csak mielőtt még valaki ezt szóvá tenné.
Ideológiát tudsz gyártani a fejéshez az már kiderult nyilván nekem is beadád hogy a pénz rossz s jobb ha inkább te koltod el:))
És miután lefejtél meglenne az ok hogy miért dobsz ki. Nyilván nem azért mert már nincs mit fejni.
Az eszedbe se jutott hogy nem kéne elvenni a 🐮-től a borjuht?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!