Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez rendben van vagy én vagyok hisztis?
Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt a párommal, és egy ideje elkezdett online datezni, ott összeszedett egy tinilányt, az egyetemről is több csajjal beszélget, illetve a volt osztálytársával is elkezdett találkozni x év után (akivel egymásra voltak zúgva). Nem bízom benne, találtam már nála óvszert, meg bukott le csajokkal is. Kezd nagyon rosszul esni a dolog, de nem akarok kontrolláló féltékeny nő lenni. Ti mit tennétek?2022. jan. 8. 21:56
11/27 A kérdező kommentje:
10-es hogy érted?
2022. jan. 8. 22:21
12/27 anonim válasza:
Szóval te nem látod a különbséget a "nem állhat szóba más lányokkal" és a "dug mindenki mással" között?
13/27 anonim válasza:
Hat en is ezen a parom kifejezesnel elakadtam. Hogy lenne mar a parod... Fogadok ő sose nevez igy teged
14/27 A kérdező kommentje:
Amúgy nem feküdt még le mással, azt mondta
2022. jan. 8. 22:29
15/27 A kérdező kommentje:
És a párjának hív, meg velem akarja leélni az életet. Sosem szeretett még ennyire senki
2022. jan. 8. 22:29
16/27 anonim válasza:
"Sosem szeretett még ennyire senki"
Hát ez rendkívül szomorú. Mert ő téged nem szeret.
17/27 anonim válasza:
Hihetetlen miket eltűrnek egyes nők. Lábtötlő vagy.
18/27 anonim válasza:
"És a párjának hív, meg velem akarja leélni az életet. Sosem szeretett még ennyire senki"
Ja, és ezt bizonyítandó gumit hord magával és más lányokkal randizik.
Hihettetlen, hogy létezik olyan lány, akivel ezt meg lehet etetni.
19/27 anonim válasza:
Ha már ennyi minden “bizonyíték” van, akkor hidd el nem féltékenykedés én a helyedben leülnék vele beszélni. Ha nem megy a dolog, akkor kár tovább húzni, hogy palira vesz téged.
Kezdjük ott, ha a párod nem randizgat tinilányokkal…
20/27 anonim válasza:
Mondani bárki bármit tud. Hogy te vagy élete szerelme, meg sose szeretett így senkit. Igen ez hülyítés. Lehet a többi nőnek is hasonló szépeket mond. Jó neki egy biztos pont, de mellette azért mások is érdeklik. És te ezt hagyod???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!