Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a házastársatok nem szeretné veletek tölteni a karantént? Én pozitív vagyok, ő negatív és inkább hazament szüleihez (kertes ház), mintsem itt legyen velem 10 napot bezárva egy lakásba.
Figyelt kérdés
2022. jan. 8. 20:34
1/15 anonim válasza:
Hülyének tartanám. Attól, hogy még nem beteg lehet 2 nap múlva jön ki, én a szüleimet ennél jobban félteném.
2/15 anonim válasza:
Igaza van. Minek legyen bezárva veled, ha mehet dolgozni, szórakozni, élni?
3/15 A kérdező kommentje:
Nem mehet, mert oltatlan
Ugyanúgy karanténban van, csak kertes házban és nem lakásban (ahol állítás szerint megbolondulna 10 napig)
Szüleitől elkülönül éd naponta tesztel
Nem védeni akarom, ettől függetlenül sztem helyeséget csinál
Plusz rosszul esik h itt hagyott 10 napra...sztem ez gáz
2022. jan. 8. 20:48
4/15 anonim válasza:
miért kéne megbetegednie. ez a rész ok, hogy nem akar ott maradni, ha te pozitív vagy. de az, hogy a szüleihez megy az gáz.
5/15 anonim válasza:
"3/4 A kérdező kommentje:
Nem mehet, mert oltatlan"
?
Ez miért is tartaná vissza?
6/15 A kérdező kommentje:
Oltatlan kontakt, tehát hatósági karantén vonatkozik rá
2022. jan. 8. 20:52
7/15 anonim válasza:
Ha ez lenne a legnagyobb problémám a kapcsolatomban, boldog ember lennék.
8/15 anonim válasza:
szerintem nem azért ment, mert megbolondulna, hanem mert nem akar megbetegedni, csak valamiért ez nem kimondható nálatok, kérdés miért nem. Lehet érzi, hogy elvárnád, hogy legyen koronás. Nekem fura.
9/15 A kérdező kommentje:
Jajj dehogy
Engem az zavar, h azzal az indokkal ment haza, h ha itt maradna velem ezárva 10 napig, akkor tuti elválnánk a végére
És nem csak nekem mondja ezt, hanem mindenkinek
2022. jan. 8. 21:11
10/15 harebell válasza:
Függetlenül minden mástól, ez az indoklás, hogy nem akarna/tudna veled 10 napot összezárva eltölteni, baromi gáz egy házasságban. Szerintem teljesen jogosan esik rosszul a párod hozzáállása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!