Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyálas, ha úgy szólítom a pasimat, hogy szerelmem? Mostanában senki se szólít így senkit. De szerintem romantikus.
Nagy igazság hangzott el itt, eggyel följebb.
Ha mindkettőtöknek jó, onnantól tökmindegy, hogy az külső standardok szerint nyálas(vagy bármi más)-e vagy sem.
Ez igen! Az előttem író igazat ír! Én mindenki előtt úgy szólítom a párom hogy Szerelmem, életem, kincsem stb.
De amit az előttem lévő írt hogí az a gáz hogyha más előtt nem így viselkedik...
Hát sajnos a párom ha a munkahelyén van akkor sosem ugy beszél velem ahogy otthon! Már említettem neki de az a válasza rá hogy ez a mi dolgunk meg a mi magánéletünk amihez semmi köze nincs másnak! Hát mit mondjak én elfogadtam ezt a helyzetet... de még mindig ideges leszek ha ez megtörténik és inkább azt mondom neki hogy: "akkor inkább beszéljünk később mikor nem lesz senki a közeledben.De az én véleményem az hogy mindig válaljuk fel az érzéseinket, és mindig ugy szólitsuk meg a párunkat ahogy mi szeretnénk más véleménye meg le van sz@rva ok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!