Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális hogy ezt érzem ház...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy ezt érzem ház vétel kapcsán?

Figyelt kérdés

Anyagilag nem állunk egy szinten ami a megtakarításunkat illeti.

Nekem 3x annyi félre tett pénzem van mint neki.

Viszont folyamatosan olyan érzésem van hogy nekem " kell" beletennem az összes pénzem h lehessen vlmink, ezáltal hozzásegítve őt h vlmije legyen..

2022. jan. 4. 16:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt érzed lehet a tulajdon 70-30 is.
2022. jan. 4. 18:41
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

9-re:

En 5 evvel ezelott pontosan 3x annyit tettem bele, mint a ferjem. Volt 2meglevo gyermekem, es 1et vallaltunk kozosen. Felvettuk a csokot is. Most ott tartunk, h el kellett koltozzek bantalmazas miatt, o nem fizet ki, es nem koltozik el, de meg csak nem is hajlando eladni a hazat. En hulye meg 50-50 %-ra irattam. De a nok a genyak mi....

Kedves Kerdezo! Irjatok rola papirt ki mennyit rakott bele, es ugy irjatok a tulajdoni hanyadot! Sosem lehet tudni mit hoz a jovo!

2022. jan. 4. 20:48
 13/14 anonim ***** válasza:
61%

12-esnek: mindenképp fordulj ügyvédhez, ha nem akar fizetni, pert kell indítani közös tulajdon megszüntetésére. Ha másképp nem megy, a bíróság elárverezteti a házat.

A pénzednél már se így, se úgy nem leszel, de legalább nem veszik mindened.

Kitartást neked!!

2022. jan. 5. 08:23
 14/14 anonim ***** válasza:

Nálunk is így volt, 35-65% lett a tulajdoni arány. Enyém a több (örökségből volt pénzem, páromnak meg az volt, amit gyűjtött).

Nincs ebben semmi, nem is foglalkozunk vele. De ha valamikor kenyértörésre kerülne sor, nyilván nem vihetné a fél ház árát.

(N/32)

2022. jan. 5. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!