Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szereti egy nő, ha együtt használjuk a fürdőt?
Figyelt kérdés
Szerinte illetlen, ha miközben zuhanyzik én pisilek a WC-be, ami mellette van.2022. jan. 3. 14:35
1/22 anonim válasza:
Finnyás
Pedig szerintem tök szexi amikor együtt toljuk
2/22 anonim válasza:
A fingógép bátyám is kifogott egy ilyet... azóta nem finghat!
3/22 anonim válasza:
Ha tényleg nagyon sürgős, akkor úgy vagyok vele, üsse kő... de ha nem, akkor azért illendőbb, ha vár és tartja egy kicsit. Azért nem kellemes látványra és szagra sem.
4/22 anonim válasza:
Mert nem vagy teintettel a privát szférájára! Ő ilyen, kénytelen vagy tudomásul venni.
5/22 anonim válasza:
De most komolyan, mi van abban? 🙄 Ne csináljátok már...
6/22 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavarna 🤷🏻♀️
7/22 anonim válasza:
Engem nem zavarna. Bár én férfi vagyok. Ez egy természetes dolog.
Meg én amúgy is szeretek együtt fürödni a párommal. Így érthető ha menni kell akkor menni kell.
8/22 anonim válasza:
Nálunk nincs egybe a fürdő a wc-vel, soha nem is lesz! Az a minimum, hogy akkor mész be, ha kopogsz, megmondod, hogy életbevágó.. Az együtt fürdés, akár szex teljesen más kérdés, azzal nekem nincs bajom.
9/22 anonim válasza:
Azért a szexi együtt fürdést ne mossuk már össze azzal, hogy a nő fürdik, a pasi meg becsörtet, kicsapja a brét, aztán folyik a szagos húgy...
10/22 anonim válasza:
9# ízlés dolga. Ha neked ez nem fér bele oké, másnak lehet hogy ez oké
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!